VIDEO ⟩ Jūrmalā BMW ignorē noteikumus un gandrīz notriec bērnus. Noskaidrots auto īpašnieks (4)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Jūrmalā, netālu no Pumpuru vidusskolas, kāds pārgalvīgs luksusa klases BMW vadītājs izraisīja situāciju, kas varēja beigties ar vairāku pusaudžu nogalināšanu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ātra reakcija pirms pāris dienām glāba kāda skolēna dzīvību Jūrmalā, Kronvalda ielas un Strēlnieku prospekta krustojumā. Izdzirdot smalka BMW spēkrata motora rūkoņu jau pa gabalu, pusaudži paspēja noprast, ka vadītājs pirms gājēju pārejas nemaz negrasās samazināt ātrumu. Lēciens atpakaļ, un pāris sekunžu intervāls izrādījās izšķirošs - jaunieši palika sveiki un veseli. Tiesa, apkaimes iedzīvotāji un sociālo vietņu lietotāji ir visai nikni un pieprasa pārgalvīgā vadītāja sodīšanu.

Izcēlās arī diskusija par konkrētā ceļa posma infrastruktūras problēmām. Dienā, kad BMW vadītājs traucās pa Strēlnieku prospektu, luksofors "uzvedās" visai savādi.

Video reģistratora fiksētajos kadros redzams, ka luksofors mirgo dzeltenā krāsā un, iespējams, ir saplīsis. Šodien ierīce strādā kā nākas, proti, piespiežot pogu pie gājēju pārejas, gaisma nomainās uz sarkano. Taču luksofora niķošanās tāpat neattaisno bīstamās situācijas izraisīšanu.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu