Krievijas apšaudē Hersonā nogalināts viens cilvēks

TVNET/LETA/UKRAINSKA PRAVDA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas karaspēks naktī un rīta pusē apšaudījis Hersonas dzīvojamo namu kvartālus, un tā rezultātā viens cilvēks nogalināts, vēl viens ievainots, bet apgabalā nodarīti postījumi kritiskās infrastruktūras objektam, pirmdien pavēstīja amatpersonas.

"Ap plkst.10 no rīta Krievijas armija atkal apšaudīja apgabala centru, trāpīja vienam no uzņēmumiem," platformā "Telegram" pavēstīja Hersonas apgabala kara administrācijas vadītājs Oleksandrs Prokudins.

Triecienā nogalināts 55 gadus vecs vīrietis, kas atradās savā darba vietā, viņš piebilda.

Apgabala kara administrācija savukārt vēsta, ka ienaidnieks naktī un no rīta apšaudījis Hersonas dzīvojamo namu kvartālus.

Atbilstoši provizoriskajai informācijai pilsētai uzbrukts ar daudzlādiņu reaktīvajām iekārtām. Apšaudes veiktas ar aizliegto aizdedzinošo munīciju, un tas izraisījis vairākus ugunsgrēkus.

Krievijas armijas triecienu rezultātā nodarīti postījumi aptuveni 20 dzīvojamiem namiem, garāžām, automobiļiem, divām izglītības iestādēm.

Okupanti apšaudījuši arī vienu medicīnas iestādi, kurā tobrīd atradās 135 pacienti un 44 mediķi.

Kā norāda apgabala administrācija, teju brīnumainā kārtā neviens nav cietis. Slimnīcai izsisti logi un durvis.

Nakts triecienu rezultātā Hersonā cietusi 47 gadus veca sieviete. Viņai uz vietas sniegta medicīniskā palīdzība, no hospitalizācija viņa atteikusies.

Turklāt ar artilērijas ieročiem apšaudīta Hersonas rajona Mikiļske. Tur trāpījuši vairāki desmiti šāviņu. Krievijas triecienu rezultātā nodarīti postījumiem dzīvojamiem namiem un kritiskās infrastruktūras objektam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu