VIDEO "Sajūta kā labirintā!" Iedzīvotāji ziņo par ceļazīmju mudžekli Matīsa ielā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Iedzīvotāji ziņo, ka Rīgā, Miera ielā, kur notiek ielu remonts, māmiņām ar bērnu ratiņiem, velosipēdistiem un skrejriteņu braucējiem jālīkumo cauri ceļa zīmju labirintam, kas izvietots uz ietves, vēsta raidījums "Bez tabu".

Kopumā īsajā Matīsa ielas ceļa posmā saskaitāmas vismaz 17 pagaidu, pastāvīgās un papildzīmes. Visamizantākais risinājums - divi stabi, kas sastiprināti kopā un atrodas vien aptuveni metra attālumā no cita zīmju staba pašā ietves vidū. Zīmju jūklī pamanāma arī reklāmas zīme, kas aicina autovadītājus iebraukt netālu esošā automazgātuvē.

"Šeit vienkārši gribas ātrāk iziet un pazust no šejienes! Te ir padomāts tikai par to cilvēku, kas juridiski saskaņo papīrus, lai nu viņam nav nekādas problēmas nekādā gadījumā, ja te kaut kas notiek, ja te notiek kaut kāda avārija, tad viņš nav vainīgs," pauda Nikita.

Vietējais iedzīvotājs Nikita atzīst - mērot stabiem pārbagāto ceļu ar diviem ķepaiņiem viņam esot apgrūtinoši. Rīdzinieks pārliecināts, ka zīmju šeit ir par daudz un vairākas no tām ir liekas. Viņaprāt, būtu nepieciešams atbrīvoties no autostāvvietu zīmēm, jo spēkratus šeit autovadītāji novietojot reti, tāpat arī reklāmas zīme vīrietim šķiet mazsvarīga. Taču pagaidu zīmes, kas ieviestas remontdarbu laikā, viņaprāt, būtu jānovieto brauktuves daļā, ne uz ietves.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu