Reģistrēta jauna partija "Kopā Latvijai"; tās valdes priekšsēdētājs - no "Saskaņas" izslēgtais Aleksandrs Bartaševičs (5)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Aleksandrs Bartaševičs
Aleksandrs Bartaševičs Foto: Ivars Soikāns/LETA

Otrdien reģistrēta politiskā partija "Kopā Latvijai", ziņo viens no partijas  dibinātājiem Andrejs Klementjevs.  

Kā vēstīts, 2.aprīlī Rēzeknē 217 cilvēki nodibinājuši jaunu politisko partiju "Kopā Latvijai", par kuras valdes priekšsēdētāju ievēlēts Rēzeknes mērs, no "Saskaņas" izslēgtais Aleksandrs Bartaševičs.

Partijas valdē ievēlēts Bartaševičs, kā arī bijušie "Saskaņas" politiķi Andrejs Klementjevs, Jekaterina Ivanova, Karīna Bartkeviča, Rēzeknes domes priekšsēdētāja vietnieks Aleksejs Stecs, Rēzeknes novada domes deputāts Zigfrīds Lukaševičs, Salaspils novada domes deputāte Ludmila Fedorkova, bijusī Ludzas domes priekšsēdētāja Jevgenija Kušča, iepriekš bezpartejiskais Jēkabpils domes deputāts Andrejs Gavrilovs, kurš vēlēšanās startēja no "Saskaņas" saraksta, SIA "Olimpiskais sporta centrs Rēzekne" valdes locekle Jekaterina Meirāne, kā arī Dmitrijs Arestovs un Ināra Mickāne.

Kā aģentūrai LETA pēc partijas dibināšanas kongresa sacīja Bartaševičs, kavēšanās ar partijas reģistrēšanu nebūs. Dibinātāju sarakstā esot 217 dalībnieku, tajā skaitā deputāti no Jēkabpils, Ludzas un Rēzeknes pašvaldībām.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu