VIDEO Divi autovadītāji īsā ceļa posmā apmainās ar vairākām "laipnībām"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Emocijas situšas augstu vilni diviem autovadītājiem Polijā - abi karstgalvji satiksmē vairākkārt viens otram atbildēja ar "laipnībām".

Jezga sākās brīdī, kad kreisā josla sašaurinājās un autovadītājiem, kuri tajā atradās, nācās pārkārtoties uz labo joslu. Protams, šādās situācijas pieņemts, ka darbojas rāvējslēdzēja princips un auto tiek palaisti labajā joslā.

Tiesa, tādās domās nebija "Volvo" spēkrata vadītājs, kurš īsti negribēja ielaist sev priekšā nevienu auto. Sudrabkrāsas minivena vadītājam gan tas nešķita tikpat svarīgi un viņš vienkārši iebrauca priekšā "Volvo" spēkratam, nogriežot tam ceļu.

Protams, "Volvo" vadītājs ar to nesamierinājās un atbildi parādā nepalika - viņš nekavējoties apdzina minivena vadītāju un atbildēja ar tādu pašu manevru.

Ar to, protams, savstarpējā attiecību skaidrošana nebeidzās - minivena vadītājs atkal atbildēja ar tādu pašu manevru. Tiesa, šoreiz "Volvo" šoferim izdevās gar kreiso malu iespiesties minivena vadītājam priekšā. Abi karstgalvji pēc attiecību noskaidrošanas turpināja ceļu.

Jāpiebilst, ka šādas darbības apdraud ne tikai savu, bet arī citu satiksmes dalībnieku drošību, tāpēc šāda uzvedība satiksmē ir pilnīgi nepieņemama.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu