Sērijveida slepkava Denijs Rollings četru dienu laikā 1990. gada augustā Geinsvilā, Floridā nogalināja piecus studentus, noziegumam kļūstot par pamatu klasiskajai šausmu filmai “Kliedziens” (Scream). Viņš nebija vienkāršs slepkava, jo brutalitāte un paņēmiens, ar kādu viņš slepkavoja, liktu saviebties pat asinskārākajiem ļaundariem.

Denija Rollinga dzīve nebija laimīga. Jau kopš dzimšanas spīdzinātā dvēsele pārtapa par Geinsvilas uzšķērdēju, četru dienu laikā 1990. gada augustā nogalinot piecus Floridas Universitātes studentus un iedvešot šausmas visā nācijā.

Neskatoties uz šaušalīgo slepkavību plašo atspoguļojumu medijos, Deniju Rollingu patiesībā nenotvēra pastrādātās asinspirts dēļ. Tikai vēlāk, kad viņu arestēja par zādzību, viņš atzinās, ka paveicis vienas no nežēlīgākajām slepkavībām Floridas vēsturē. Pēc dažiem gadiem stāsts par viņa ļaundarībām kļuva vēl plašāk pazīstams, jo uz kino ekrāniem parādījās šausmu filma “Kliedziens”, kas radīta, iedvesmojoties no Geinsvilas uzšķērdēja slepkavībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X