VIDEO Rīgā neuzmanīgs "Volvo" šoferis nogriež ceļu un aizbrauc, it kā nekas nebūtu noticis (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Portāla TVNET lasītājs dalījies ar video, kurā kāds neuzmanīgs autovadītājs teju izraisījis avāriju.

Video kadri iemūžināti svētdien, 16. jūlijā, plkst. 21.07.

Aculiecinieks raksta, ka braucis pa Brīvības gatves otro braukšanas joslu un krustojumā veicis labo pagriezienu uz Gustava Zemgala gatvi. Blakus joslā esošais "Volvo" arī veica tādu pašu manevru, tikai no labās braukšanas joslas uzreiz brauca joslā, kur atrodas video autora spēkrats.

Neapdomīgā manevra rezultātā video autoram tika nogriezts ceļš un gandrīz vai notika avārija. "Viņš nogrieza man ceļu, gandrīz izraisot sadursmi, un aizbrauca, it kā nekas nebūtu bijis. Labi, ka laicīgi pamanīju un sabremzēju. Esiet uzmanīgi šajā krustojumā!"

Vēl video turpinājumā redzams, ka "Volvo" pavisam netraucēti pārkārtojas no uz blakus esošo joslu bez ieslēgta pagrieziena. To, kas mudinājis "Volvo" šoferi veikt šādas darbības, zinās tikai viņš pats. Par modrību satiksmē jāuzslavē video autors.

Ja apkārtējie ceļu satiksmes dalībnieki redz pārkāpumu, aicinām ziņot policijai, zvanot pa tālruni 110, vai arī, ja pārkāpums ir fiksēts videomateriālā, to var iesnieguma formā iesniegt policijā.

Tiesa, policija uzsver, ka video kvalitātei jābūt labai, lai var saskatīt automašīnas valsts reģistrācijas numurzīmi, tāpat jānorāda konkrēta vieta, datums un laiks.

Šeit ir pieejama plašāka informācija par to, kādos veidos var oficiāli iesniegt iesniegumu policijā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu