VIDEO Policisti Vakarbuļļos izglābuši jūrā iepūstu zēnu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Cilvēki pludmalē. Ilustratīvs attēls
Cilvēki pludmalē. Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Leiniša/LETA

Rīgas pašvaldības policijas glābēji svētdien, 16.jūlijā, Vakarbuļļos izglāba jūrā uz piepūšama matrača iepūstu deviņus gadus vecu zēnu, informēja Rīgas pašvaldības policijas pārstāvji.

Rīgas pašvaldības policijas glābēji svētdien Vakarbuļļos saņēma informāciju, ka jūrā tālu aiz bojām vējš iepūtis kādu zēnu, kurš atpūties uz piepūšamā matrača. Kārtības sargi ar laivu devās uz notikuma vietu un bērnu nogādāja krastā.

Šajā gadījumā deviņus gadus vecajam zēnam nekas nekaitēja - viņš vien bija nobijies par radušos situāciju. Krastā kārtības sargi zēnu nodeva mātei, kurai atgādināja, ka jūrā ar piepūšamajiem matračiem vai peldriņķiem ir jābūt ļoti uzmanīgiem.

Pāris stundas vēlāk līdzīga situācija radās Vecāķu pludmalē, kur ar piepūšamu rotaļlietu krastā saviem spēkiem nespēja nokļūt divi jauni vīrieši.

Policija atgādina, ka piepūšamie peldlīdzekļi jūrā būtu jāizmanto tikai kā peldēšanas palīgs, nevis, piemēram, zvilnēšanai, jo, kad vējš pūš no krasta, jau pāris minūšu laikā var nokļūt bīstami tālu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu