VIDEO Jūrmalā taksometra vadītājs veic neizprotamas darbības un brauc pa ēkas kāpnēm (3)

"Bolt" komentārs
TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Video straumēšanas vietnē "YouTube" parādījies video, kurā kāds uzņēmuma "Bolt" taksometra vadītājs Jūrmalā izcēlies ar dīvainām darbībām.

Kā redzams video kadros, taksometrs nezināmu iemeslu dēļ mēģina uzbraukt pa kāpnēm, taču viņam tas vairākkārt neizdodas. Video arī redzams pats taksometra vadītājs, kurš izkāpj no auto, lai, šķietami, novērtētu situāciju.

Aptuveni pēc divu minūšu mēģinājumiem šoferim palīgā atnāk citi cilvēki, kuri palīdz uzstumt taksometru augšā pa trepēm. Tiesa, daudzos apkārtējos tas raisījis neizpratni, jo šoferis vienā no mēģinājumiem teju uzbrauca virsū trīs cilvēkiem.

"Bolt" preses sekretārs Latvijā un Lietuvā Mantas Čižas portālam TVNET norādīja: ""Bolt" stingri iestājas par ceļu satiksmes noteikumu pareizu ievērošanu. Pirms sadarbības uzsākšanas partneršoferus iepazīstinām ar sadarbības noteikumiem un nosacījumiem. Regulāri monitorējam, lai partneršoferi noteikumus ievērotu. Gadījumos, kad partneršoferi noteikumus neievēro, "Bolt" var izteikt brīdinājumu, taču, ja pārkāpumi atkārtojas, var tikt ierobežota vadītāja piekļuve platformai. Šobrīd mums nav informācijas par šī partneršofera rīcības iemesliem, taču nepieciešamības gadījumā esam arī gatavi sadarboties ar policiju."

Jau ziņots, ka līdzīgs gadījums notika Rīgā, kad pie konferenču centra "ATTA Centre" arī uzņēmuma "Bolt" taksometrists sajauca ietvi ar brauktuvi un iestrēga.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu