Neraugoties uz Francijas izsniegto vīzu, Polija neielaiž valstī krievu tenisisti Veru Zvonarjovu (3)

Papildināts
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Polija nav ļāvusi iebraukt valstī Krievijas tenisistei Verai Zvonarjovai. Polijas Iekšlietu ministrija ziņo, ka vācietes Lauras Zīgemundas dubultpartnere mēģinājusi ieceļot valstī no Belgradas ar Francijas izsniegtu vīzu. Tomēr Varšavas lidostā viņa apturēta un bijusi spiesta no Polijas doties tālāk uz Melnkalnes galvaspilsētu Podgoricu.

Zvonarjova nevarēs piedalīties nākamnedēļ gaidāmajā Varšavas "WTA 250" turnīrā.

Polijas Iekšlietu ministrijas paziņojumā teikts, ka Zvonarjova Varšavā ieradās piektdien ar lidojumu no Belgradas, izmantojot Francijas vīzu. Krievijas tenisiste palika lidostas tranzīta zonā un sestdien izlidoja un Podgoricu.

Sieviešu tenisa asociācija (WTA), kas Krievijas sportistiem piešķīrusī neitrālo atlētu statusu, paziņoja, ka vērtēs situāciju.

Kādreizējā planētas otrā rakete Zvonarjova, kura šobrīd WTA rangā ieņem 60.pozīciju, iekļauta Polijā aizliegto personu sarakstā un iebraukšana valstī viņai liegta drošības apsvērumu dēļ.

Krievijas armijas sporta kluba (CSKA) pārstāve Zvonarjova šogad Eiropā spēlējusi turnīros Lielbritānijā, Vācijā un Spānijā.

Polija neļauj iebraukt valstī sportistiem no Krievijas un Baltkrievijas dēļ Krievijas agresijas kara Ukrainā. 

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu