Augusta beigās Jūrmalā notiks seno spēkratu salidojums "Retro Jūrmala 2023"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Šī gada 26. augustā sadarbībā ar Rietumu banku posmā no Lapmežciema līdz Engurei norisināsies ikgadējais seno spēkratu salidojums "Retro Jūrmala", kas pulcēs vairāk nekā 100 retro auto un moto tehnikas kolekcionārus no Latvijas un tuvākajām kaimiņvalstīm.

Kurzemes jūrmalas ciemus ieskandinās vēsturiski autobūves meistardarbi, tapuši sākot no pagājušā gadsimta divdesmitajiem gadiem. Pasākums pulcēs gadsimtu garu vēsturi, pasaules kultūru un ļaus jums to skatīt vienuviet.

Foto: Publicitātes foto

Seno spēkratu īpašnieki dalībai pasākumā var pieteikties līdz 18.augustam, aizpildot pieteikuma formu mājaslapā. Skatītājiem ieeja pasākumā bez maksas.

Parādes brauciens norisināsies plašā teritorijā, sākot no Lapmežciema Tautas nama līdz Abragciemam ar trīs apstāšanās vietām Lapmežciemā pie Tautas nama, Klapkalnciema pludmalē un Engures stadionā. Pasākuma programma var tikt koriģēta atkarībā no laikapstākļiem.

Foto: Publicitātes foto

Pasākumā jūs sastapsiet vairāk nekā 100 senas un retas auto un moto vienības. Sīkāka informācija biedrības mājaslapā vai viņu FB profilā Retro Jūrmala.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu