Brendona Svonsona mistērija sākas ar koledžas pirmkursnieku, kurš ar draugiem atzīmē semestra noslēgumu. Viss norit mierīgi un bez pārsteigumiem, līdz ceļā mājup Brendons ar mašīnu iebrauc grāvī. Kam negadās. Brendons zvana vecākiem un lūdz palīdzību. Viņš pastāsta, kur atrodas, tomēr vecāki tur neatrod nedz viņu, nedz viņa mašīnu. Brendons joprojām sarunājas ar tēvu pa telefonu, cenšoties paskaidrot, kur atrodas, līdz pēkšņi nolamājas un telefonsakari pārtrūkst. Viņš nekad vairs netika redzēts.

Kad 19 gadus vecais Brendons 2008. gadā iebrauca grāvī netālu no Minesotas tehniskās koledžas, viņš nekavējoties zvanīja saviem vecākiem un lūdza palīdzību. Viņš nebija ievainots un domāja, ka saprot, kur tieši atrodas. Viņš sarunājās ar vecākiem un devās gaismu virzienā, kur, kā viņš domāja, atrodas tuvākā pilsēta. Lai nonāktu tur ātrāk, viņš devās pāri pļavām. Kad zvans jau bija ildzis aptuveni 47 minūtes, Brendona tēvs dzirdēja, ka dēls iekliedzas: “Oh, sūdi!” Tad sakari pārtrūka un Brendons nekad vairs netika redzēts.

15 gadus pēc Brendona Svonsona pazušanas policijai joprojām nav ne jausmas, kas ar viņu notika. Netika atrastas nedz viņa mirstīgās atliekas, nedz telefons vai mašīnas atslēgas. Arī viņa vecāki joprojām meklē atbildes. Cilvēki taču parasti neizkūp zilā gaisā. Izskatās, ka Brendons izkūpēja gan.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X