Nogrimusi princeses Diānas un Dodi "mīlas ligzdiņa"

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix, Nicas policija

Daļu savas dzīves pēdējās vasaras princese Diāna pavadīja arī uz jahtas, kopā ar savu draugu Dodiju Fajeda (Dodi). Kā ziņo Independent, jahta nogrimusi pie Francijas krastiem. 

Jahta ar nosaukumu "Cujo" savā ziņā ir leģendāra, jo 1997. gada vasarā tur vairākas dienas mitinājās Velsas princese Diāna un Dodi. Pēcāk vasarā – augusta beigās – abi gāja bojā autokatastrofā Parīzē. 

Foto: Nicas policija

Jahta nogrimusi 29. jūlijā, bet visi septiņi pasažieri ir izglābti. Mediji ziņo, ka kuģis nogrimis sūces dēļ pēc tam, kad tas, iespējams, ietriecies neidentificētā objektā Francijas Rivjērā. 

Princesei Diānai un Dodi patika pavadīt laiku kopā uz 20 metrus garās jahtas, kas pirmo reizi tika nolaista ūdenī 1972. gadā. Pāris pirmo reizi tikās polo mačā 1986. gadā, kurā Feids spēlēja pret Diānas toreizējo vīru, princi Čārlzu. Diāna un Fajeds romantiski sazinājās tikai gandrīz 10 gadus vēlāk, kad Dodo tēvs Mohameds al Fajeds uzaicināja viņu un viņas divus dēlus -  princi Viljamu un princi Hariju atpūsties savā villā Sentropēzā, Francijā.

Foto: Reuters / Scanpix

Velsas princis un princese 1996. gada augustā pabeidza šķiršanās procesu, un tikai tad sāka attīstīties Diānas romāns ar Dodo.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu