Neatkarīgais deputāts Spunde pievienojas NA un LRA frakcijai Rīgas domē

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Rīgas domes deputāts Kaspars Spunde Rīgas domes sēdes laikā.
Rīgas domes deputāts Kaspars Spunde Rīgas domes sēdes laikā. Foto: Lita Millere/LETA

Neatkarīgais deputāts Kaspars Spunde pievienosies Rīgas domes Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"- "Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (NA) un Latvijas Reģionu apvienības (LRA) frakcijai, informēja Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieka padomnieks Jānis Bebrišs.

Spundes uzņemšana frakcijā tajā atbalstīta vienbalsīgi.

Spunde Rīgas domes vēlēšanās startēja no frakcijas "Jaunā vienotība" saraksta, kā arī ir "Čiekurkalna attīstības biedrības" biedrs.

Frakcijas NA/LRA priekšsēdētājs Einārs Cilinskis uzsver, ka Spunde ir deputāts ar lielu pieredzi un ļoti daudzām iniciatīvām, gan apkaimju jautājumos, gan arī citās jomās. "Kopīgi mēs spēsim šīs iniciatīvas īstenot efektīvāk," pauda Cilinskis.

Spunde norāda, ka viena no būtiskajām prioritātēm, darbojoties NA/LRA frakcijā, būs saziņa ar Rīgas apkaimju biedrībām, atkal atsākot vadīt Rīgas apkaimju attīstības komisiju. Viņš vēloties sekmēt arī pilsētas zaļās vides attīstību - koku stādīšanu un saglabāšanu, risināt suņu pastaigu laukumu izveides un pilsētas kanalizācijas tīkla paplašināšanas jautājumus. Nākotnes perspektīvā raugoties, turpināšot analizēt upes pasažieru un kravas prāmju satiksmes izveides iespēju Rīgā.

"Saņemot atbalstu savām iniciatīvām no NA/LRA frakcijas, kā arī apzinoties, ka komandā to realizācija kļūst daudz efektīvāka, esmu nolēmis iestāties frakcijas rindās," komentē Spunde.

Frakcija atgādina, ka NA/LRA ir vienīgā Rīgas domes frakcija, kura ne vien ir saglabājusi nemainīgo deputātu skaitu, bet gan arī uzņēmusi neatkarīgo deputātu, kas pašas frakcijas sastāvam sniedz lielu politisko papildinājumu.

Kā vēstīts, Spunde no frakcijas un koalīcijas aizgāja, jo iebilda pret Rīgas mēra Mārtiņa Staķa vadības metodēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu