Bērnu slimnīca aicina darbā Ārstniecības direktoru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Inga Kundziņa / LETA

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca (BKUS) aicina darbā Ārstniecības direktoru, teikts Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) mājaslapā. Ārstniecības direktora atalgojums ir 4000 eiro mēnesī pirms nodokļu nomaksas.

No kandidātiem tiek prasīta augstākā medicīniskā izglītība - ārsta grāds, kā arī vēlams maģistra grāds vadības zinībās, savukārt pediatra sertifikāts tiks uzskatīts par priekšrocību.

Tāpat no kandidātiem tiek gaidīta vismaz piecu gadu profesionālā darba pieredze ārsta amatā, vismaz trīs gadu pieredze vidējā vai augstākā līmeņa vadītāja amatā vidējā vai lielā organizācijā.

Kandidātiem jābūt teicamām latviešu un labām angļu valodas zināšanām, labām prasmēm darbā ar datoru, informācijas sistēmām un datu apstrādes programmām, kā arī datu analīzes un prezentācijas prasmēm.

Nepieciešamās kompetences, veidojot stipru, profesionāli spēcīgu, uz attīstību un izaugsmi vērstu ārstniecības vadītāju komandu, ir virzīt, motivēt un iedvesmot ārstniecības struktūrvienību vadītājus kopējo un personīgo mērķu sasniegšanai un pieņemt drosmīgus un uz attīstību vērstus lēmumus, kā arī uzņemties par tiem atbildību cieņpilnas, uz sadarbību vērstas attiecības ar kolēģiem un sadarbības partneriem.

Tāpat kandidātiem jābūt pieredzei ārstniecībā un izpratne par bērnu veselības pakalpojuma organizēšanas kārtību, kā arī jāatbilst Bērnu tiesību aizsardzības likuma 72. panta prasībām.

Darba līgums tiks slēgts uz četru gadu periodu, ar iespējām pagarināt uz nākamo periodu pēc darba snieguma izvērtēšanas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu