Princis Harijs atgriezīsies uz vecmāmiņas nāves gadadienu, taču pils durvis viņam "nav atvērtas" (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

38 gadus vecais Saseksas hercogs no Kalifornijas uz Londonu lidos 7. septembrī. Viņam paredzēta publiska uzstāšanās "WellChild Awards" pasniegšanas ceremonijā, kas godina smagi slimu jauniešu sasniegumus, bet nākamajā dienā ir prinča Harija vecmāmiņas, karalienes Elizabetes II nāves gadadiena. 

Kā ziņo DailyMail, princis Harijs, ja vēlēsies uzturēties karaliskajos īpašumos, būs spiests lūgt Bakingemas pils atļauju. Pēc Lielbritānijas karaļa Čārlza III prasības hercogi pavasarī tika lūgti atbrīvot viņu Lielbritānijas "mājvietu" Frogmoras kotedžu. Kotedža ir vienīgais Saseksas hercogiem piederošais īpašums prinča dzimtenē Lielbritānijā.

Tāpēc princim jāizvēlas - vai lūgt atļauju, vai palikt viesnīcā. 

Princim Harijam līdzi nebūs viņa sieva Megana (42), kuru viņš gan sastaps 9. septembrī Vācijā, "Invictus Games" laikā.  

Saskaņā ar iekšējo informāciju, Harija plānos nav nodoma satikties ar savu brāli vai tēvu.

Avoti gan piebilda, ka smeldzīgais datums būtu labs iemesls ģimenei "nokārtot domstarpības", jo attiecības starp hercogu, viņa brāli un tēvu joprojām ir "stingri iesakņojušās zemākajā līmenī".

Atšķirībā no pagājušā gada globālajām sērām un valsts mēroga karalienes bērēm, šogad nav plānotas publiskas vai privātas ģimenes tikšanās, lai pieminētu karalieni, kura 96 gadu vecumā nomira Balmorālā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu