Lielais septembra horoskops visām Zodiaka zīmēm (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Septembris. Lapas dzeltē un gājputni kārtojas tālam ceļam, tiek vākta raža un svinēti gadskārtu svētki. Šajā mēnesī arī vairākas astroloģiski svarīgas norises. Kādā brīdī vajag doties uz priekšu, kādā piebremzēt, ieklausīties sevī un mīļotajā cilvēkā. ​Bet par visu pēc kārtas.

Sekmīgākas sarunas, mazāk problēmu

Pēc 15. septembra veiklais darījumu sarunu vedējs, tirgotāju aizbildnis un romiešu mitoloģijā par dievu ziņnesi dēvētais Merkurs no nelabvēlīgā retrogrādā (vizuāli it kā „atpakaļgaitas”) stāvokļa atgriežas savā ierastajā. Tas nozīmē, ka vieglāk risinās darījumu sarunas un ir mazāki riski, ka kaut kas izjūk vai sapiņķerējas.

Te gan jāpiebilst, ka daudzi pret retrogrādā Merkura „bubuli” izturas skeptiski, un nebūt ne visiem šajos periodos, kas iestājas trīs līdz četras reizes gadā, rodas problēmas. Tomēr vairums astrologu iesaka uzmanīties – neslēgt svarīgus līgumus, būt uzmanīgiem ar tehniku u.tml.

No mēneša vidus Merkura pārraudzības jomās darboties vieglāk. Turklāt planēta atrodas analītiskajā un kritiskajā Jaunavas zodiaka zīmē, kas ir labvēlīgi lietišķajām tēmām.

Ko iesākt ar Lielo labvēli?

Taču, lai dzīve neliktos pārāk salda, no 4. septembra astroloģijā par Lielo labvēli dēvētais Jupiters arī sāk jau iepriekš minēto nelabvēlīgo retrogrādo kustību. Jauni plāni, paplašināšanās un lielu pasākumu ieceres var bremzēties. Taču dzīvi atlikt nevar, un  kosmosā allaž būs kādas nelāgas planētu kombinācijas. Tāpēc – darām to, kas jādara.

Pēc savas dabas Jupiters ir lādzīgs un lielu kaitējumu nodarīt nevar. Vienīgi – nebūtu vēlams reģistrēt jaunus uzņēmumus. Var arī „uzpeldēt” kādas senākas biznesa lietas, kas jāpārplāno vai jāsakārto. Ar to jārēķinās, taču darbi neapstājas.

Par sirsnību un mīlestību

Un vēl viena ziņa, kas saistās ar planētu piņķerīgo retrogrādo kustību. Proti, seno romiešu skaistuma un mīlestības dievietes Veneras vārdā nosauktā planēta 4. septembrī atgriežas no nelabvēlīgā stāvokļa savā ierastajā.

Katram cilvēkam vai firmai ir sava astrokarte, taču Veneras atgriešanās ierastajā stāvoklī vēsta, ka sākas labvēlīgāks laiks sirdslietām un arī laulībām. Mazāk neskaidrību un attiecības veidojas vieglāk.

Planēta atrodas Lauvas zodiaka zīmē, kam plaša sirds un patīk vēriens: daudz rožu, dārgs šampanietis, dimanti un vizināšanās luksus auto. Kāds varbūt tā izpaudīs, bet kāds saņems šādus mīlestības apliecinājumus. Kāds - vienkārši no sirds samīļos un sagādās iedvesmojošu pārsteigumu. Tādu mīļu un sirsnīgu.

Pilnmēnesī nestrīdamies!

Allaž svarīgais pilnmēness būs 29. septembrī Auna zodiaka zīmē. Šī zīme ir principiāla, dinamiska un vienmēr avangardā. Dienas fonā un it īpaši pilnmēness ietekmē tā var mudināt uz strīdiem, sakāpinātām emocijām, neapdomīgiem izteikumiem vai rīcību. Var gribēties izrādīties, par katru cenu būt pirmajam un savu viedokli pieteikt kā vienīgo vispareizāko.

Jācenšas savaldīties.

AUNS

Atvērusies it kā jauna elpa – vasaras vaļošanās beigusies un priekšā jauni izaicinājumi. Būsi noskaņots palielināt ienākumus un  prātosi par darba maiņu vai biznesa attīstību. Īpaši veiksies tiem Auniem, kas nebaidīsies sākt kaut ko jaunu un izvirzīs ambiciozus mērķus. Kā vēsta sakāmvārds: „Zem guloša akmens ūdens netek,” – tad nu vajag kustēties un likt lietā savu enerģiju un zināšanas. Ja gribēsi strādāt komandā, tad vēlams ar cilvēkiem, ar ko jau bijusi darīšana kādā projektā. Jauna partnerība ne visiem veidosies sekmīgi. It īpaši, ja tā tiks noslēgta mēneša pirmajā pusē. Privātajā dzīvē risināmi sarežģīti jautājumi, var nākties pieņemt kādu kompromisa lēmumu.

VĒRSIS

Nost ar konservatīvismu! Nost ar iesīkstējušo dienu rutīnu! Vērsis ir gatavs mainīt ierasto lietu kārtību, sākot no pašiem pamatiem. Pat grūti atminēties, kad iepriekš bijis tik revolucionārs noskaņojums. Nu ko – ir jādara tas, ko vēlas sirds, un viss izdosies. Ja paliksi ierastajos apstākļos, vēlāk var būt žēl: „Kāpēc nepamēģināju?” Rēķinies gan, ka būs jāiegulda pūles, bet tas jau tevi nebiedē un neviens arkls nešķiet par smagu. Tavas aktivitātes tiks novērtētas, radīsies jauni sadarbības partneri, un drīz jau varēsi sildīties panākumu saulītē. Privātā dzīve un mājas saimniecība, iespējams, paliks mazliet novārtā, bet tā reizēm gadās.

DVĪŅI

Domīgs mēnesis. Vairs nav tās vasarīgās vieglā lidojuma sajūtas, kad vējš matos un saule sirdī, tagad ir skaidrs, ka jānoskaņojas nopietnam, ilgstošam darbam. Liela nozīme rūpīgai plānošanai, tāpēc vajadzēs ievērot disciplīnu, nevienu darbu vai būtisku jautājumu neatliec uz vēlāku laiku. Ja kaut ko atstāsi pusdarītu vai nedarītu, var rasties domino efekts, kad tie „kauliņi” gāžas un rauj līdzi pārējos. Rudens, protams, ir arī mācību gada sākums, un nebūtu par lieku uzlabot esošās vai iegūt jaunas zināšanas. Tās noderēs darbā, it īpaši viss, kas saistās ar tehnoloģijām. Brīvajos brīžos jāpievēršas mājas saimniecībai, bērnu vēlmēm, bet brīvajiem ļaudīm var uzdzirkstīt simpātijas – kā saules stariņš starp zeltoties sākušām lapām.

VĒZIS

Vasariņa aizgājusi, un dvēselē iezagušās mazliet smeldzīgas skumjas... Garastāvoklis domīgs, reizumis gribas, lai visi liek mieru, gribas kaut kur aizbraukt, pamukt. Arī tādi brīži ir vajadzīgi. Lai sakārtotu domas, izvērtētu plānus. Un tad – atgriezīsies dzīvē ar pilnu jaudu. Pēc bezrūpīgākās atvaļinājumu sezonas ir pienācis laiks koncentrēties uz profesionālo izaugsmi. Vajag kārtīgi izpētīt darba sludinājumu portālus vai pievērsties biznesam. Lieliski mācēsi prezentēt savas idejas un piesaistīt sponsorus un domubiedrus. Tāpat ir vērst paskatīt, kādus atbalsta mehānismus piedāvā dažādi fondi. Derētu padomāt arī par mājas vides uzlabošanu. Ieguldi remontā vai iegādājies kādu vērtīgāku saimniecisku pirkumu, piemēram, jaunas mēbeles.

LAUVA

Atskan fanfaras, un Lauva dodas uz skatuves, lai saņemtu aplausus un paklanītos publikai... Šajā mēnesī itin bieži atradīsies uzmanības centrā. Būsi uz radošā pacēluma viļņa, un nāksi klajā ar interesantām iecerēm, kas atradīs dzirdīgas ausis. Ja vien spēsi un gribēsi paraudzīties uz lietām plašākā kontekstā – uzklausīt un izzināt profesionālās jomas tendences, tostarp arī pasaules pieredzi. Darbā noderīgi kontakti un izdevīgas vienošanās. Brīvajā laikā sakārto māju un esi ar bērniem. Iespējams, viņiem nepieciešams tavs atbalsts, lai atkal iekļautos mācību ritmā. Privātajā jomā svarīga ģimeniskuma sajūta un pārliecība, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

JAUNAVA

Laiks eksperimentiem. Darbs prasīs atdevi un precizitāti, taču ir vērts izmēģināt ko jaunu. „Daudzi cilvēki ir padevušies un apstājušies pie neveiksmēm, neapzinoties, cik tuvu viņi ir bijuši panākumiem,” savulaik teicis telegrāfa, elektriskās spuldzes un daudzu citu izgudrojumu autors Tomass Edisons. Ja čakli darbosies, var pavērties iespējas iesaistīties jaunos projektos un  pavairot ienākumus, taču visas darījumu norunas jānoformē juridiski korekti. Pēc vasaras bezrūpības ir pienācis laiks pārskatīt arī mājas saimniecību. Ieplāno lielo uzkopšanu, nelielu kosmētisko remontu un izrevidē rudens sezonas garderobi. Brīvajiem ļaudīm kāda nejauša tikšanās var sagrozīt prātu.

SVARI

Jaunas vēsmas dažkārt dara bažīgu, jo komfortablāk dzīvot ierastā ritmā. Taču dzīvei ir citi plāni un šajā mēnesī, it īpaši septembra pirmajā pusē, iespējami notikumi, kas rada sajūtu, kā traucoties pa „amerikāņu kalniņiem”. Darbā var nākt pārmaiņas un jauni uzdevumi. Esi gatavs enerģiskai rīcībai. Prāts darbosies asi, kas ļaus labi izplānot darbus un vadīt projektus. Arī ar ienākumiem būsi apmierināts, tikai seko līdzi naudas plūsmai un turi kārtībā rēķinus. Privātajā jomā ļaujies romantikai. Iespējama intriģējoša iepazīšanās, vari iet uz randiņiem, tikai neko nesasteidz. Pāriem derētu atsvaidzināt kopdzīvi ar sirsnīgiem pasākumiem un romantiskiem brīvdienu plāniem.

SKORPIONS

Klāt septembris un aktualizējas mācību tēma. Ja arī skolas vai studiju gadi aiz muguras, vienalga ir vērts atsvaidzināt zināšanas vai arī apgūt ko jaunu. Paskati, kas tiek piedāvāts tīmeklī, īpašu uzmanību pievēršot tehnoloģiju jomai – varbūt ir vērts apgūt IT, datordizainu vai iemācīties labāk saprasties ar mākslīgo intelektu. Karjerā vai biznesā samērā nemierīgs laiks, tāpēc labi, ja līdzās plānam „A” ir arī plāns „B”. Iespējamas neprognozējamas situācijas, kad kaut kas strauji jāmaina. Un rūpīgi jāpieskata naudas lietas – var gadīties, ka pienākumu kļūst vairāk, bet samaksa nepalielinās. Sirdslietu jomā kaut kas var nenotikt pēc tava prāta. Taču nesteidziniet notikumus, visam savs laiks. Attiecība saveidosies lēni, bet stabili.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā profesionālā tēma. Iespējamas sakāpinātas emocijas, ja kaut kas nenotiks tā, kā esi izplānojis. Dažu brīdi šķitīs, ka ieceres virzās uz priekšu pārāk gausi, dažu – ka kolēģi nedara visu ar pilnu atdevi vai nerīkojas pietiekami profesionāli. Raugies uz situācijām ar optimismu un saskati pozitīvo, tad dzīvot būs vieglāk, labāk veidosies saskarsme ar cilvēkiem un daudz kas nostāsies savās vietās. Esi atvērts jaunai sadarbībai un pārāk nekritizē citus. Savukārt būtiskās lietās paļaujies pats uz saviem spēkiem, prātu un centību, nevis uz solījumiem. Privātajā dzīvē emocijas un kaislības. Iespējams, vēlēsies kaut ko mainīt.

MEŽĀZIS

Apdomība, loģika un precizitāte – tie ir tavi trumpji, uz kuriem balstīties, lai arī kādi jautājumi risināmi. Labi orientēsies cilvēkos un situācijās. Būs izpratne par citu rīcības motīviem un notikumu virzību, kā arī nostrādās intuīcija. Ko vēl vajag, lai gūtu panākumus? Protams, jākontaktējas, jādodas sabiedrībā, jāprezentē idejas. Dari tā un uz rezultātiem ilgi nebūs jāgaida. Ja esi domājis par darba maiņu vai karjeru, tad šis ir īstais laiks, lai kaut ko darītu lietas labā. Pret naudu un finanšu sarunām jāizturas ļoti atbildīgi, jo kaut kas var bremzēties. Interesanti pavērsieni iespējami privātajā dzīvē – spēcīgas jūtas un raibi raibie piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Daudz lietišķu darīšanu, kas prasīs garīgo vai fizisko spēku. Jāsargās no pārslodzes un nevajag pārdzīvot par jautājumiem, kurus nav iespējams ietekmēt. Viedi cilvēki šādos gadījumos teic: „Palaid vaļā...” Pievērsies lietām, kur būs atdeve. Meklē iespējas izvirzīties esošajā darbā vai atrodi jaunus variantus. Nekautrējies CV uzrādīt visas prasmes un pārliecini, ka esi izdarīgs, zinošs un komunikabls. Naudas tēma nebūs īpaši svarīga - ienākumi būs, un var kaut ko iztērēt, palutinot sevi. Brīvajā laikā prieku un pozitīvu enerģiju sniegs tikšanās ar draugiem, izklaides vai kultūras pasākumu apmeklējumi. Attiecībās romantiskas noskaņas, vēlme pēc sirsnības un mīļuma.

ZIVIS

Piemērots laiks lietišķām darīšanām: vari risināt sarunas iestādēs vai bankās, kārtot ar īpašumu vai komunālajiem dienestiem saistītus jautājumus. Tikai – no mēneša vidus, jo septembra pirmajā pusē iespējamas kļūmes un nesaprašanās. Daudz laika un spēku paņems darba pienākumi, diemžēl īpaši panākumi nav gaidāmi. Bet tu jau zini, ka dzīve dažkārt kā šūpoles – augšā, lejā, augšā, lejā... Tava dzīves pieredze lieti noderēs pašam un citiem. Neliedz padomu, bet arī neuzspiediet savu viedokli. It īpaši saprotošam un tolerantam jābūt attiecībās ar mājiniekiem. Brīvdienās labāk kaut kur kopā aizbrauciet, lai nerodas sadzīviski strīdiņi. No tevis staros šarms un pievilcība, par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu