VIDEO Daudzdzīvokļu nama iemītniekiem Imantā aizdomas par krāpniecību, kas saistīta ar stāvvietu atļaujām (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Daudzdzīvokļu mājas iedzīvotājus Imantā, Dubultu ielā, šī gada pavasarī pārsteigusi kādas kaimiņienes ideja – par kopējiem uzkrājumiem mājas pagalmā ieviest ceļazīmes un automašīnas ļaut novietot tikai ar atļaujām, vēsta raidījums "Bez tabu".

Mājas iedzīvotāja Ilze atceras, ka iniciatore ar aptaujas lapu apstaigājusi dzīvokļu īpašniekus un interesējusies par vēlēšanos pagalmā ieviest ceļazīmes un automašīnu iebraukšanas un novietošanas atļaujas, lai citi kaimiņi neaizņemtu iemītniekiem tik ļoti nepieciešamās automašīnu stāvvietas pie mājas. Viņas kaimiņiene Tatjana uzskata, ka šāda ideja nav loģiska, jo 90 dzīvokļiem nāktos iztikt ar nieka 13 stāvvietām.

Kurš parakstījies, kurš ne, bet 9. augustā pie ieejas durvīm paziņojums klāt gan - lēmums par jauno automašīnas novietošanas kārtību ar balsu vairākumu esot pieņemts. Iedzīvotāji, kam stāvēšanas atļauja nepieciešama, aicināti nosūtīt īsziņu uz kādu nezināma adresāta tālruņa numuru.

Kad Ilze zvanījusi uz šo numuru, viņai atbildējis kāds vīrietis, kurš, viņasprāt, centies sievieti iebiedēt, sakot: ja stāvēšanas atļaujas nebūšot, tikšot pie soda. Visticamāk, baidoties no soda sankcijām, noliktajā datumā pagalmā patiesi sapulcējušies aptuveni 40 iedzīvotāju.

Izrādījies, ka atļauju dalītāju sauc Vladimirs un viņu darbam piesaistījusi mājas aktīviste. Samaksājot 10 eiro par atļauju, ne čeku, ne kvīti Ilze vai citi mājas iedzīvotāji neesot saņēmuši, turklāt interesentiem uzrādītas tāmes ar dažādām darbu izmaksām. Kāda būs turpmākā sadarbība ar Vladimiru, cik izmaksās viņa pakalpojumi - tāda informācija iedzīvotājiem neesot sniegta.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu