Brīvdienās turpināsies neformālas valdības veidošanas sarunas (7)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Partijas "Progresīvie" pārstāvis, Saeimas deputāts Andris Šuvajevs (no kreisās), partiju apvienības "Jaunā vienotība" pārstāve, Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa un Zaļo un zemnieku savienības pārstāvis, Saeimas deputāts Viktors Valainis piedalās preses konferencē pēc tikšanās, kurā "Jaunās vienotības", Zaļo un zemnieku savienības un "Progresīvo" veidotā topošā koalīcija turpina darbu pie jaunās valdības veidošanas.
Partijas "Progresīvie" pārstāvis, Saeimas deputāts Andris Šuvajevs (no kreisās), partiju apvienības "Jaunā vienotība" pārstāve, Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa un Zaļo un zemnieku savienības pārstāvis, Saeimas deputāts Viktors Valainis piedalās preses konferencē pēc tikšanās, kurā "Jaunās vienotības", Zaļo un zemnieku savienības un "Progresīvo" veidotā topošā koalīcija turpina darbu pie jaunās valdības veidošanas. Foto: Ieva Leiniša/LETA

Topošā koalīcija brīvdienās turpinās neformālas valdības veidošanas sarunas.

Kā informēja Ministru prezidenta amata kandidātes Evikas Siliņas (JV) pārstāve Ilze Čikule, oficiālās "Jaunās vienotības" (JV), Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un "Progresīvo" sarunas plānotas otrdien, 12.septembrī. 

Kā ziņots, JV, ZZS un "Progresīvo" veidotā topošā koalīcija Siliņas vadībā sākusi strādāt pie jaunās valdības deklarācijas, koalīcijas līguma un pielikuma par neatliekamajiem darbiem, kas paveicami līdz decembrim un janvārim, veidošanas. 

Topošajai koalīcijai ir 52 deputātu balsis, turklāt to solījis atbalstīt arī pie Saeimas frakcijām nepiederošais deputāts, "Gods kalpot Rīgai" (GKR) valdes priekšsēdētājs Oļegs Burovs, jo GKR lēmusi sadarboties ar ZZS.

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu