Veiksme vai liktenis? Horoskopi visām zīmēm

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskopi visām Zodiaka zīmēm no 11. līdz 17. septembrim.

AUNS

Lieliska nedēļa, lai parādītu, uz ko esi spējīgs. Profesionālajā jomā veiksmes būs ar tevi, darbi ies no rokas, un tu nostiprināsi autoritāti. Taču nekad jau nav tā, ka viss ir absolūti ideāli. Auns savus radziņus nekādi nevar noslēpt. It īpaši tad, ja ir jāaizstāv viedoklis un jācīnās par taisnu lietu. Ja kādos būtiskos jautājumos darbā vai attiecībās ar mājiniekiem viedokļi nesakritīs, tad ies «villa pa gaisu». Nespītējies, nestrīdies un neapvainojies par niekiem. Ir svarīgākas lietas, ko darīt. Brīvdienās piemērots laiks dažādiem pārkārtojumiem mājās un ģimeniskiem pasākumiem. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās ar tālejošu turpinājumu.

VĒRSIS

Sapratīsi, ka dzīve steidz uz priekšu gaismas ātrumā un tas, kas bija aktuāli vakar, šodien jau ir pagātne. Tāpēc vēlams pieteikties kursos vai doties pieredzes apmaiņas komandējumā. Vajag jaunas idejas un radošu pieeju. Ja arī nāksies izkāpt no komforta zonas, tu tos spēsi. Varbūt pat pats nobrīnīsies: kā tik viegli izdodas pieņemt jaunus izaicinājumus. Vienīgi uzmanīgam un vērtējošam jābūt, ja projekti kaut kādā veidā saistās ar ārzemju tēmu. Nedēļas nogalē atklāsi, ka pirms vēsās sezonas sākuma daudz darbu mājās. Jāiesaista mīļie radiņi, jo vienam diez vai izdosies visu paveikt. Kopā saimniekojiet, un pēc tam kopā atpūtieties. Ja ir labi laika apstākļi, tad izbaudi atvasaru nelielā izbraucienā.

DVĪŅI

Ai, kā gribas dalīties – ir jaunas idejas, jaunas iespējas, jauna informācija... Atceries sakāmvārdu par runāšanas sudrabu un klusēšanas zeltu. Dažkārt pirms laika izklāstītas idejas var aizlidot pie kāda cita. Savukārt, stāstot visus jaunumus, kas pie tevis nonākuši, pavisam negribot vari iemantot pļāpas slavu. Tev ir daudz kas darāms, tāpēc netērē laiku sarunās. Ir vērts ieskatīties kursu piedāvājumos vai izpētīt, kādi atbalsta mehānismi pieejami jaunām biznesa iecerēm. Nedēļas nogalē paredzama saimnieciskā rosība: kāds šķiros garderobi, kāds konservēs, kāds pievērsīsies rudens dārza darbiem. Visu darīsi ar prieku un arī radinieki labprāt iesaistīsies. Aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

VĒZIS

Nelielu rūpju rievu pierē var ievilkt naudas lietas. Ļoti iespējams, ka izdevumi par sadzīviskām un saimnieciskām vajadzībām izrādīsies lielāki, nekā biji plānojis. Protams, vajag pārskatīt savu personīgo budžetu, bet taupība diez ko nelīdzēs –meklē labākas peļņas iespējas. Dzīve var piespēlēt jaunus darba vai biznesa variantus, tāpat arī var uzrasties seni sadarbības partneri ar interesantiem piedāvājumiem. Ar kādreiz dzīves vētrās pārbaudītiem cilvēkiem kopīgi projekti būs izdevušies. Tikai nevienā jomā neko nesasteidz – ja kaut kas izlemjams, vajag noskaidrot visus apstākļus un dažādus viedokļus. Attiecībās vēlme pēc stabilitātes. Šis ir piemērots laiks, lai saprastu, ko vēlies saņemt un ko vari sniegt pretī.

LAUVA

Ir tas senais sakāmvārds, ka lauvu aiz ūsām raustīt nevajag... Atgādini to kolēģiem un tuviniekiem, jo šajā nedēļā garastāvoklis visai kareivīgs un eksplozīvs. Nemaz nebūsi tas lielais, mīļais kaķis, kas sirsnīgi murrā un neko neņem galvā.

Saspringtās situācijās centies neļaut vaļu emocijām. Ar strauju, spontānu rīcību vai asiem vārdiem neko nepanāksi – konflikti var uzņemt apgriezienus un tad jau labi nav nevienam. Vajadzētu pievērsties finanšu lietām un padomāt, kā palielināt ienākumus. Prātā var ienākt kāda spontāna ideja, bet dažkārt tās jau ir tās vislabākās. Brīvdienas pavadi mājās, kopā ar savējiem. Būs par ko parunāt un var rasties arī noderīgas lietišķās idejas. Kādus būtiskus lēmumus var nākties pieņemt sirdslietās.

JAUNAVA

Jaunavai patīk plānot, plānot un vēlreiz plānot... Bet – cik tad var? Ir jāsāk darboties un jāceļ ārā no failiem idejas, kas bijušas noglabātas kādā tālākā diskā. Ir pienācis laiks tās īstenot, jo šajā periodā enerģija mutuļos un prāts ass kā bulta. Ja mazliet apvaldīsi vēlmi kritizēt un ik mīļu brīdi sniegt padomus, ko citi var uztvert kā skolmeistara pamācības, tad izveidosi lieliskus lietišķos kontaktus. Cilvēki labprāt sadarbosies. Cita starpā ir labs laiks peļņai. Nekautrējies runāt par samaksu, jo tu esi zinošs un atbildīgs cilvēks. Privātajā dzīvē pārdomas par sirdslietu tēmu. Varbūt viss nav tā, kā tu vēlētos, bet tad pašam kaut kas jāmaina attieksmē vai komunikācijā.

SVARI

Šajā nedēļā divējāds noskaņojums: dažu brīdi vēlēsies sapņaini vērties tikko dzeltēt sākušās koku lapās, dažu brīdi – strādāt ar pilnu atdevi, plānot jaunus darbus un ambiciozus projektus. Profesionālajā vidē viegli atradīsi kontaktus ar cilvēkiem un sekmēsies arī sarežģītas sarunas. Taču dienas ritēs nemierīgi – ar sapulcēm plānošanu un tālruņa zvaniem. Pusdienas laikā vai vakarā izej garākā pastaigā, izvēdini galvu. Brīvdienās daudz uzmanības prasīs mājas dzīve. Jāpievēršas bērnu vēlmēm, it īpaši viņu skolas gaitām. Ciemos var pieteikties radi un draugi un tu ar prieku viņus uzņemsi. Lieliski izdosies jaunas kulinārijas receptes. Ja sirds brīva, tad saposies un dodies piedzīvojumos. Kāda tikšanās var dzīvi sagriezt virpulī.

SKORPIONS

Viena traka nedēļa! Darba dienu plānotājs aizpildīts pat ne pa stundām, bet minūtēm un nepārtraukti telefonā vai e-pastā parādās atgādinājumi par sapulcēm, sarunām, tālruņa zvaniem. Tu esi stratēģis un cilvēks, kas prot organizēt darbus, tāpēc problēmām nevajadzētu būt. Enerģiski risināsi jebkuru jautājumu, bet it īpaši tos, kas kādu laiku iekavējušies. Ja rodas ambiciozi izaicinājumi, esi gatavs doties uz priekšu. Pieredze un zināšanas ļaus virzīties pretī jaunām virsotnēm. Svarīgās lietas pieskati un nepaļaujies uz citiem. Brīvo laiku vislabāk pavadīt mājās, mierīgi atpūšoties. Sabiedriskās aktivitātēs vai ballītēs tikai velti iztērēsi laiku.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā vidē iespējami negaidīti pavērsieni, kas sākotnēji radīs satraukumu, bet vēlāk nospēlēs tev par labu. Galvenais – saglabā mieru, arī tad, ja gribas pateikt kādu asāku vārdu, pakritizēt vai vienkārši pastrīdēties... tāpat vien... Netērē enerģiju tukšgaitā. Vajadzētu apsvērt jaunus biznesa projektus vai meklēt labāk atalgotu darbu. Naudas plūsmai tavā bankas kontā ir tendence palielināties, bet – nekas jau nenotiek tāpat vien. Ir īstais laiks mācīties, papildināt profesionālās iemaņas vai doties pieredzes apmaiņas komandējumā. Brīvajā laikā prieku sagādās tikšanās ar draugiem, labprāt arī saimniekosi mājās un sarīkosi saviesīgu ballīti. Sirdslietās pārdomu brīži – kaut kas izvērtējams vai izrunājams.

MEŽĀZIS

Tev patīk noteikta lietu kārtība, cilvēki respektē tavu viedokli un izturas ar bijību. Šajā nedēļā būsi noskaņots vēl lietišķāk, nekā parasti, taču ar šo jābūt uzmanīgam, jo var izcelties nesaskaņas. It īpaši tad, ja mēģināsi diktēt noteikumus. Esi atvērts dialogam un ieklausies kolēģu vai sadarbības partneru viedoklī, kaut arī šķiet, ka tavs redzējums ir vispareizākais. Turklāt svarīga ir forma, kā tu to pasniedz. Vajag izturēties toleranti. Tas attiecas arī saskarsmē ar mājiniekiem. Daudz padomu un pārliekas rūpes var radīt pretestību un kāds to var uztvert kā jaukšanos viņa privātajā dzīvē. Sirdslietās daudz emociju, kas dzirkstīs kā saulstariņi zeltainās lapās. Ģimenes cilvēkiem savstarpēja sapratne, mīļums un sirsnība.

ŪDENSVĪRS

Ražīga nedēļa. Idejas virmos gaisā, un tu būsi gatavs ar tām dalīties, meklēt sadarbības partnerus, sponsorus vai kādu fondu finansējumu. Tomēr pārāk plaši gan par iecerēm nestāsti, jo kādas dzirdīgas ausis var tās uztvert un pasteigties īstenot pirms tevis. Lai arī pie kādiem darbiem tu ķertos, runā par samaksu. Tā nebūs "viegla nauda", bet – jo čaklāk un atbildīgāk strādāsi, jo vairāk priecēs īsziņas no bankas par stāvokli kontā. Nedēļas nogalē daudz darīšanu ar radiniekiem. Atbalstīsi viņus un sniegsi noderīgus padomus. Piemērots laiks arī saimniecības darbiem. Attiecību jomā iespējamas dažādas peripetijas, bet neapspried neko ar citiem. Turies tālāk no pļāpām un baumotājiem.

ZIVIS

Ļoti dinamisks un dažādām norisēm bagāts laiks. Latviešu sakāmvārdos par tādām dienām teic: raibas kā dzeņa vēders. Ja esi par kaut ko sapņojis profesionālajā jomā, tad vairs nevajag gremdēties apcerēs, bet jāķeras pie plānu realizēšanas. Darbā vai biznesā seko līdzi naudas lietām – labi paveikti pienākumi atbilstoši arī jāatlīdzina. Ikdienā iespējams strīdīgs un mazliet nešpetns garastāvoklis. Ievelc dziļi elpu un neļauj vaļu emocijām, jo ātrumā pateikts vārds liks ilgi par sevi atminēties. Sirdslietās svarīga garīgā saskaņa un līdzīgs skatījums uz dzīves vērtībām. Atsevišķos brīžos jāprot pielāgoties. Brīvdienās dodies dabā: pastaigā pa dabas takām, sēņot, nūjot, izbraukt garāku maršrutu ar velosipēdu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu