Noskaties "Cupra" īpašnieki tiekas līdz šim lielākajā festivālā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

9. septembrī sporta kompleksā "333" notika jau trešais "Cupra" automašīnu īpašnieku festivāls "Cupra Summit". Pasākuma dalībai reģistrējās 250 "Cupra" automašīnu un vairāk nekā 750 "Cupra" auto markas cienītāju, kas paši sevi dēvē par "Cupra Tribe".

"Pasākums ir lielisks! Es tikko sastapu puišus ar pilnīgi jaunu "Cupra Formentor". Viņi ir tik laimīgi, smaidīgi, pilni ar enerģiju un adrenalīnu," saka Kerli Maro, "Cupra" un SEAT mārketinga vadītāja Baltijas valstīs.

"Cupra Summit" dalībnieki šoreiz varēja mēroties spēkiem dragreisā, izbraukt visas "333" trases, sacensties aklajā braucienā un pat izmēģināt unikālo drošas braukšanas poligonu.

Kopš 2021. gada, kad Latvijā tika reģistrēta pirmā "Cupra", zīmola tirgus daļa sasniegusi 2,4%. Tā ir lielākā Baltijā, tāpēc citur tik iespaidīgus pasākumus vēl nerīko. Latvijā un pasaules mērogā izveidojusies "Cupra" īpašnieku kustība, kuras biedri sauc sevi par "Cupra Tribe" jeb "Cupra cilti".

"Mēs tikko spriedām, ka nākamgad mums būs diezgan daudz jaunu "Cupra" modeļu un pārsteigumu. Tāpēc ir dažas idejas, ka nākamā gada samitā jau varēsim ļaut apskatīt jaunas modeļu versijas un varbūt tās pat izmēģināt," sola Maro.

Plašāk "TV Autoziņas" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu