Viņam ir spraigi un interesanti sākusies jaunā Dailes teātra sezona, kā arī darbs televīzijā sarunas žanrā – izvaicājot sabiedrībā pazīstamus vīriešus par attiecībām. TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnāla intervijā "Klik" Dailes teātra aktieris, dzejnieks un TV raidījumu vadītājs Andris Bulis atklāj, kādam jābūt īstam vīrietim, kā sadzīvot ar saviem pases datiem un uzturēt sevi formā, kāpēc šobrīd nerakstās dzejoļi un cik mēnesī ir jāpelna, lai justos laimīgs.

Ar kādām izjūtām, pārdomām un emocijām jums ir sākusies jaunā 104. Dailes teātra sezona? 15. septembrī pirmizrādi piedzīvoja jauniestudējums “Leopoldštate”, ko iestudējis pasaulslavenais aktieris un režisors Džons Malkovičs.

Gatavošanās jaunajai teātra sezonai un darbs pie Džona Malkoviča iestudētās Toma Stoparda lugas “Leopoldštate” sākās jau augustā. Darbs ir interesants un vēsturisks, par notikumiem, kurus nedrīkst ignorēt arī no šodienas skatpunkta. Jā, un pēc tam ir vēl viens interesants un tehniski sarežģīts jauniestudējums, kura pirmizrāde būs, ja nemaldos, janvārī. Par pavasara darbiem gan vēl neko nevaru pateikt. Šobrīd strādājam un spēlējam iepriekšējās sezonas izrādes. Izskatās, ka būs ļoti forši.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X