Austrietes Natašas Kampušas stāsts 2006.gadā satrieca visu pasauli. Viņai 18 gadu vecumā izdevās aizbēgt no vīrieša, kurš bija viņu nolaupījis un astoņus gadus turējis gūstā nelielā pagrabtelpā. Kas ar Kampušu kopš tā laika noticis un kā viņa dzīvo tagad?

1998.gada 2.martā desmitgadīgā Nataša Kampuša kā ierasts izgāja no mājām un devās uz skolu. Uz skolu iet negribējās, jo brīvdienas tikko bija beigušās un viņa atmiņās kavējās vasaras brīvlaikā, ko bija aizvadījusi ar tēvu Ungārijā. Viņas vecāki bija pašķīrušies, un ar katru no viņiem meitene laiku pavadīja atsevišķi. Pēc brīvdienām dzīve atgriezās vecajās sliedēs - skola, mājasdarbi.

Viss notika ļoti negaidīti

Domājot par brīvlaiku, Nataša nepievērsa uzmanību autofurgonam, kas bija apstājies uz ietves. Pēc dažām sekundēm notika liktenīgais pavērsiens viņas dzīvē.

Nolaupītājs bija 34 gadus vecais elektromehāniķis Volfgangs Priklopils. Viņš ievilka meiteni furgonā un turpmākos astoņus gadus turēja viņu miniatūrā pagrabtelpā zem savas garāžas, sita viņu, izvaroja un turēja badā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X