Kā top pasaulslavenie Latvijas kaskadieru triki

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Tajā šoreiz gaidāms, iespējams, dullākais piedzīvojums raidījuma vēsturē - degoša kaskadiera triks uz braucoša motocikla.

Tā kā kaskadiera profesiju skolā apgūt nav iespējams, Pauls Timrots uz sarunu aicinājis Armandu Ikali, aktieri un Mil-Coffee.com dvēseli kopā ar Stunt Squad komandu. Viņi ir profesionāli kaskadieri, kuru darbs redzams gan Netflix, gan Bolivudas filmu saturā un citos projektos, kur nepieciešami labākie no labākajiem kaskadieru triku meistariem.

Stunt Squad komanda "Ātruma cilts" skatītājiem sagatavojusi īpašu pārsteigumu – degoša motociklista triku. Kā notiek smagais sagatavošanās darbs, lai drošība būtu visaugstākajā līmenī un cik izmaksā pāris minūšu šovs, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu