Konkurss Dari savu pilsētu labāku un tiec pie 10 000 eiro finansējuma

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Vai esi kaut reizi domājis par to, kā padarīt savu pilsētu skaistāku un ērtāku dzīvošanai? Iespējams, tu pat zini, kā to paveikt, bet pietrūkst līdzekļu. Ja tev ir lieliska ideja, piedalies konkursā! Kas zina, iespējams, tieši tu būsi viens no veiksminiekiem, kuriem "Mežpils" piešķirs 10 000 eiro finansējumu savas ieceres īstenošanai!

Projekta mērķis ir motivēt Latvijas iedzīvotājus iesaistīties apkārtējās vides sakopšanā un labiekārtošanā. Ikviens ir aicināts līdz 30. novembrim iesniegt sava projekta aprakstu "Mežpils" oficiālajā interneta vietnē.

Divi žūrijas izvēlēti pieteikumi saņems 10 000 eiro finansējumu savu ideju realizēšanai, taču par pārējiem iesūtītajiem projektiem, kuru īstenošanai tiks novirzīts 1 cents no jebkura pārdotā "Mežpils alus" produkta, varēs nobalsot ikviens.

Balsošana sāksies 10. decembrī un norisināsies līdz šī gada beigām. Projekts, kurš būs ieguvis visvairāk balsu, kļūs par trešo konkursa uzvarētāju un iegūs līdz 10 000 eiro finansējumu. Seko līdzi, balso un palīdzi padarīt Latviju vēl skaistāku!

Iedvesmai šeit vari aplūkot trīs "Dari savu pilsētu labāku 2022" realizētos projektus, kuri ieguva finansējumu, piedaloties pērnā gada konkursā.

Raksts tapis sadarbībā ar “Mežpils alus”.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu