Ugunsgrēkā biroja ēkā Rīgā bojā gājis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
VUGD. Ilustratīvs foto
VUGD. Ilustratīvs foto Foto: Zane Bitere/LETA

Sestdien, 14.oktobrī, ugunsgrēkā biroja ēkā Rīgā bojā gājis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

Izsaukumu uz notikuma vietu Bieķensalas ielā, Rīgā, VUGD saņēma sestdien plkst.9.35. Tur trīsstāvu biroja ēkā dega sadzīves mantas 10 kvadrātmetru platībā, kā rezultātā ugunsgrēkā gāja bojā cilvēks. Ugunsgrēks likvidēts plkst.11.11.

Savukārt dienas vidū, plkst.13.57, ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Ilmājas ielu Rīgā, kur četrstāvu dzīvojamās mājas otrajā stāvā bija jūtami dūmi, kā arī skanēja dūmu detektora signāls. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka mājoklī uz plīts bija piededzis bez uzraudzības atstāts ēdiens 0,2 kvadrātmetru platībā. No piedūmotā mājokļa izglābts viens cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Ugunsgrēks likvidēts plkst.14.31.

Tāpat VUGD sestdien saņēma 20 izsaukumu, kur uz ceļa braucamām daļām bija uzkrituši koki. Visvairāk - septiņi izsaukumi, tika saņemti Rīgā.

Kopumā pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 67 izsaukumus - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 43 uz glābšanas darbiem, bet 12 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu