Tagad viņu publiskajā telpā piesaka kā multimākslinieci Elīnu Maliginu, taču daudzi viņu iepazinuši kā lielisku aktrisi, performanču mākslinieci, gleznotāju un rakstnieci. TVNET Grupas tiešsaistes žurnāla intervijā "Klik" viņa atklāj, kāpēc nevēlas atgriezties teātrī, kā ar savu personību pievelk sabiedrību gluži kā magnēts, kā pilnveido sevi, ir no jauna iemīlējusi dzimteni un nevēlas to vairs iemainīt ne pret vienu citu punktu kartē.

Joprojām atmiņā esat palikusi kā profesionāla, spilgta, talantīga un drosmīga aktrise. Vai beidzamo gadu laikā nav bijusi vēlme un vilkme atgriezties uz kādas no pašmāju teātru skatuvēm kā aktrisei?

Kad jau kādu laiku esi stipri tālu no skatuves un skatītājiem, tad arvien vairāk ilgu un intereses no skatītāja un masu mediju auditorijas puses nākas uzņemt kā patīkamu vārdu gūzmu. Kad esi teātra karuselī, tad tā mīlestības deva tiek stipri skopi iedalīta. Un nenoliedzami tik brīvību cienošai personai kā man ir grūti eksistēt tik entuziastiski ar lomu dalīšanu un teātra politiku pārņemtā vidē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X