Noskaties Šoferi ziņo par bīstamu vietu Āgenskalnā, kur mašīnas lido pāri sliedēm

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Āgenskalna iedzīvotāja Gunta Slokas un Kalnciema ielas krustojumu šķērso katru dienu, lai dotos uz darbu. Kādā dienā, braucot pāri krustojumam, automašīna palēkusies. Kā atklājies - sliedes remonta laikā vairs nav vienā līmenī ar brauktuvi, vēsta raidījums "Bez tabu".

Remontdarbu veicēji, šķiet, steidzīgi centušies pamatīgo pakāpienu nolīdzināt un "uzlipinājuši" starp sliedēm un brauktuves daļu ielāpu. Tas situāciju, viņasprāt, gan absolūti neglābj, jo izskatoties pavirši uzklāts un drūpošs.

Praksē par to pārliecinājās arī raidījums, kas, jau tuvojoties sliedēm, pamanīja ātruma ierobežojumu "30 km/h". Šoreiz raidījumam paveicās, jo spēkrats lēciena rezultātā netika apskādēts. Tiesa, citiem autovadītājiem tik veiksmīgi neizdevās izvairīties no bīstamās vietas - bija gan mēģinājumi strauji bremzēt, gan centieni lielākā ātrumā pārlidot sliežu pakāpienam pāri.

Satiksmes drošības eksperts Oskars Irbītis atzīst - vēl sliktāks par tramplīnu būtu plāns ielas slēgt pavisam. Darbu veikšanai gan, viņaprāt, izvēlēts absolūti nepiemērots laiks. Tie būtu jāieplāno vasarā, kad ielās ir mazāk automašīnu.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu