Sākoties kovida pandēmijas ierobežojumiem, Elita Drāke, kuru zinām kā veselīga dzīvesveida un ezoterikas eksperti, skaistumkonkursu organizatori, uzņēmēju un jogas pasniedzēju, pārcēlās uz savu lauku īpašumu, lai ievestu tajā kārtību, kā arī šajā vidē uzrakstītu savu pirmo romānu “Astoņas mīlestības”, ko izdevis grāmatu apgāds “Zvaigzne ABC”. Šobrīd lauku dzīvei ir pielikts punkts un viņa ir atgriezusies galvaspilsētā.

Sarunā ar TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālu "Klik" viņa atklās, kā sevi disciplinē, lai daudzu gadu garumā var lepoties ar superslaidām kājām, labu sejas ādu un augumu bez plastiskās ķirurģijas un skaistuma potēm, kā sevi garīgi pilnveido, lai visas dzīves vētras mierīgi pārdzīvotu, un kādas priekšrocības var baudīt sieviete, kurai nav attiecību.

Tu ar apbrīnojamu cieņu runā par saviem vecākiem un neslēp skumjas pēc viņiem, jo vecāki vairs nav mūsu vidū. Arī tavas jaunās grāmatas ievadvārdi ir veltīti viņiem – Zigrīdai un Bruno Drākēm pateicībā par iespēju dzīvot īpašu dzīvi. Tavu vecāku vārds ir ierakstīts Latvijas sporta vēsturē, proti, tētis ir latviešu basketbola leģenda. Jau no mazotnes iepazini slavenību dzīvi, un tā noteikti krietni atšķīrās no vienkāršās darbaļaužu dzīves.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X