Noskaties Pirmklasnieks par kabatas naudu nopērk savu pirmo sporta auto (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā jaunāko raidījuma "Ātruma cilts" sēriju. Tajā Pauls Timrots ciemojas pie cilvēka ar agrīnu specializāciju autosportā: rallijkrosa talants Lenards Patriks Lepsis savas sportista gaitas sācis nevis ar kartingu, bet gan ar mežonīgāko autosporta galu, un nedomā apstāties.

Lenards Patriks jau pavisam mazā vecumā varējis visu dienu sēdēt trases malā un noskatīties uz mašīnām. Piecu gadu vecumā viņš dāvanā saņēmis kvadraciklu, bet savu pirmo auto "Ford Sierra" iegādājies 1. klasē par paša sakrātajiem 100 latiem. Tēva būvēts pedāļu pagarinājums, trase pie mājām, un puika sācis savu ceļu autosportā.

Pie pirmā sporta auto Lenards Patriks ticis 12 gadu vecumā, tam sekojusi arī pirmā uzvara ziemas trasē, pārspējot uz pusi vecākus konkurentus. Pēc uzvarām folkreisā un autokrosā Lenards Patriks jau otro sezonu startē rallijkrosā un mērķē uz panākumiem arī ārpus Latvijas. Sportists atzīst, ka viņu pievelk grants un ziemas trases, bet asfalts nevilina.

Kā veicināt bērnos interesi par autosportu un kas notiek Lepšu garāžā, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu