"Ērkšķu" Madara: Ja nebūtu nonākusi cietumā, es būtu beigta!

TVNET/Zilonis studijā/TV3
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zilonis studijā

Šovā "Zilonis studijā" viesojas šova "Caur ērkšķiem uz..." piektās sezonas uzvarētāja Madara Timošilova, kura ir bijusī ieslodzītā piecus gadus. Sarunu šovā viņa stāsta par šo dzīves daļu un dalās pārdomās, kāpēc viss tā noticis. 

Kā Madara stāsta sarunu šovā “Zilonis studijā”, ieslodzījumā viņa nonāca “pavisam vienkārši”. "Lietojot alkoholu, dzīvojot antisociālo dzīvi, bez atbalsta, bez neviena cilvēka blakus. Bija noziegums. Stāstīt par to sīkāk es nevaru," nokļūšanu aiz restēm atstāsta Madara.

Bet viņa uzskata, ka cietums bija viņas otrā iespēja. "Ja es nebūtu nonākusi cietumā, es tagad būtu beigta, turpinot dzīvesveidu, kāds man bija pirms cietuma," saka Madara. 

"Ir mainījies viss. Laiku pirms cietuma es vispār negribu atcerēties, jo es nedzīvoju, es eksistēju. Man brokastīs, pusdienās, vakariņās bija alkohols. Pēc cietuma piedalījos šovā, kuru vinnēju un kurš man deva grūdienu dzīvē. Ir mainījies pilnīgi viss – mana iekšējā pasaule, cilvēki apkārt, un tam ir ļoti liela nozīme, ja ir blakus īstie cilvēki. Ja, kā man bija pirms ieslodzījuma, blakus bija pudeles brāļi, tas nav nekāds atbalsts."

Vairāk raidījumu skaties te. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu