Uz Ukrainu nosūtīs 10 "Rīgas satiksmes" autobusus, kā arī Ropažu novada pašvaldības dāvināto autobusu

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste/LETA

Otrdien plkst.12.30 Rīgas Rātsnamā, 1.stāvā, telpā pie Portretu zāles informēs par desmit "Rīgas satiksme" autobusu nosūtīšanu uz Čerņihivu un ziedošanas akciju, informēja pašvaldības projektu koordinatore Edīte Matuseviča.

Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" plāno nosūtīt desmit sabiedriskā transporta autobusus uz Čerņihivu. Rīdziniekiem būs iespēja piedalīties ziedošanas akcijā, lai autobusus no 11.novembra līdz 14.novembrim aizpildītu ar humāno palīdzību.

Preses konferencē piedalīsies Rīgas domes priekšsēdētājs Vilnis Ķirsis (JV), Ukrainas vēstnieks Latvijā Anatolijs Kutsevols, Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Edvards Ratnieks (NA), Rīgas pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa un fonda "Ziedot.lv" vadītāja, valdes priekšsēdētāja Rūta Dimanta.

Uz Ukrainu dosies Ropažu novada pašvaldības dāvinātais autobuss un iedzīvotāju ziedojumi

Šodien plkst.11 no Ropažiem ceļā uz Ukrainas pilsētu Bojarku dosies pašvaldības dāvinātais pasažieru autobuss "Setra" ar 49 sēdvietām, un iedzīvotāju un uzņēmēju ziedojumiem, informēja pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Inese Skrastiņa.

Ropažu novada pašvaldības domes sēdē deputāti nolēma sniegt atbalstu pašvaldības sadarbības pilsētai Ukrainā Bojarkai, dāvinot pasažieru autobusu.

Gatavojoties braucienam uz Bojarku, līdz 20.oktobrim pašvaldība aicināja novada iedzīvotājus un uzņēmējus ziedot Bojarkas pilsētai nepieciešamās lietas.

Autobuss uz Bojarku tiks nogādāts sadarbībā ar biedrības "Ganta fonds" un tās vadītāja Aigara Losa atbalstu.

Ropažu novada pašvaldība ir noslēgusi sadarbības līgumu ar Bojarkas pilsētu Ukrainā. Šogad Bojarkas pilsētai ziedoti 100 000 eiro no pašvaldības budžeta, un jūlijā viesos uzņemti 25 bērni, informē Skrastiņa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu