Bēdīgi slavenais sērijveida slepkava Eds Kempers 15 gadu vecumā noslepkavoja savus vecvecākus, bet laika posmā no 1972. gada līdz 1973. gadam brutālā veidā pielika punktu astoņu sieviešu dzīvībai. 2,06 metrus garais slepkava ar savu draudzīgo attieksmi, šarmu un inteliģenci spēja savaldzināt ikvienu – pat izmeklētājus.

Pazīmes par slepkavnieciskām tieksmēm bija manāmas jau Eda bērnībā. Vēl būdams zēns, Eds Kempers mēdza nogalināt dzīvniekus un cirst nost galvas māsas lellēm. 15 gadu vecumā viņš spēra nākamo soli un nogalināja savus vecvecākus. Atpakaļceļa vairs nebija.

Vēlāk izmeklētājiem Kempers atzinās, ka 1972. un 1973. gadā Kalifornijā ir nogalinājis sešas stopētājas, savu māti un viņas labāko draudzeni. Policija gan sākumā viņam neticēja. Pilsētā Eds bija pazīstams kā "Lielais Eds" jeb 2,06 m garš, allaž apkārt klejojošs vīrietis, lai arī liels, tomēr gaužām nekaitīgs. Patiesībā viņš bija viltīgs sērijveida slepkava, kurš izvaroja līķus, sakropļoja cilvēku mirstīgās atliekas un savu upuru galvas apraka savas mājas pagalmā. Eda augstais intelekta līmenis (145) padarīja viņu vēl bīstamāku, jo, pateicoties tam, no noziegumu vietām Edam allaž izdevās aizbēgt nepamanītam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X