Austrumu slimnīcas padomi pamet Melders; esot pārāk aizņemts

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Zane Bitere/LETA

Aizņemtības dēļ trešdien amatu atstājis Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas padomes loceklis Erki Melders, informēja slimnīcas sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Gundega Vārpa.

Vārpa uzsver, ka Austrumu slimnīcas padome joprojām ir lemttiesīga un līdz turpmākiem Veselības ministrijas kā Austrumu slimnīcas kapitāla daļu turētāja lēmumiem strādās divi valdes locekļi - padomes priekšsēdētāja Tīna Kukka un padomes loceklis Valts Ābols.

Melders atstāj amatu atbilstoši Komerclikuma nosacījumiem, kas paredz, ka padomes loceklis var jebkurā laikā atstāt padomes locekļa amatu, par to iesniedzot paziņojumu sabiedrībai.

Melders skaidro, ka viņa darba dinamika ir saistīta ar operatīvu pārvietošanos starp dažādām pasaules valstīm, tādēļ viņš sapratis, ka turpmāk nespēs pilnībā veltīt laiku un iedziļināties Austrumu slimnīcas jautājumos. "Šī slimnīca, kas ir izcilu profesionāļu vadīta gan no ārstniecības, gan menedžmenta viedokļa, ir pelnījusi vairāk uzmanības, nekā es spētu tai turpmākajā laikā nodrošināt," atzinis Melders.

Meldera kā Austrumu slimnīcas padomes locekļa pēdējā pilnvarojuma diena bija 7.novembris.

Padomes pilnvaru termiņš ir 2025.gada 8.marts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu