Video Avārijā uz Ventspils šosejas divi bojā gājušie. Iesaistīts autobuss Rīga - Kuldīga (7)

Papildināts
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mārupes novadā, Salas pagastā uz autoceļa A10 svētdienas vakarā ap plkst.17.00 noticis ceļu satiksmes negadījums – divu automašīnu sadursme, vēsta Valsts policija. Operatīvie dienesti strādā notikuma vietā. Valsts policijā informēja, ka avārijā gājuši bojā divi cilvēki.

"Satiksme negadījuma vietā bloķēta abos virzienos, aicinām izvēlēties citus apbraukšanas maršrutus", norādīja Valsts policija. Savukārt LTV raidījums "Panorāma" vēsta, ka pašlaik satiksme jau ir atjaunota.

Bojā gājuši vieglās automašīnas “Mercedes Benz” vadītājs un pasažieris. Ar šo vieglo auto sadūries pasažieru autobuss Rīga – Kuldīga, kas devās uz Kuldīgu. Tie pasažieri, kuri nav cietuši, ceļu turpinājuši ar citu autobusu.

Par avārijas iemesliem informācijas pagaidām nav, taču sadursme notikusi vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 50 km/h. Līdz ar to nevar izslēgt iespēju, ka notikusi pārgalvīga apdzīšana.

Foto: Ekrānuzņēmums no video

Negadījumā cietuši 17 cilvēki no autobusa, viņu vidū arī autobusa vadītājs.

Uz laiku satiksme bija bloķēta, bet pašlaik tā ir atjaunota.

Autobusa pasažieriem palīdzību sniedza Neatliekamās medicīniskās palīzības dienesta (NMPD) mediķi.

Ugunsdzēsēji sakārtoja ceļa braucamo daļu, lai pa autoceļu varētu atjaunot satiksmi un darbu notikuma vietā noslēdza plkst.19.30.

NMPD aģentūra LETA noskaidroja, ka

pēc ceļu satiksmes negadījuma ar dažāda rakstura traumām NMPD mediķi kopumā slimnīcā nogādāja 17 cietušos, tostarp trīs bērnus.

Bērni hospitalizēti ar salīdzinoši vieglākām traumām.

Savukārt pieaugušie lielākoties guvuši vidēji smagas traumas, bet diviem cietušajiem traumas bija vērtējams kā ļoti smagas. Divi cilvēki gāja bojā, mediķiem glābt viņus vairs nebija iespējams.

Kopumā notikuma vietā strādāja 13 mediķu brigādes.

Komentāri Sadursme.lv Facebook profilā
Komentāri Sadursme.lv Facebook profilā Foto: Sadursme.lv

Latvijas Valsts ceļi iepriekš informēja, ka uz Ventspils šosejas (A10, 33. km) pie Spuņciema notikusi avārija ar vairākām automašīnām un satiksmes autobusu.

Avārijas vietu varēja apbraukt caur Jūrmalu. 

 
Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu