No autoplača nozagtais BMW atrasts (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Sadursme"

Nedēļas sākuma no autoplača Rīgā, Šķirotavas mikrorajonā tika nozagts BMW spēkrats. "Sadursme" informēja portālu TVNET, ka spēkrats atrasts.

"Autoselect" pārstāvis "Sadursmei" pastāstīja, ka saņemta informācija, ka zagtais BMW varētu atrasties Granīta ielas galā, kur atrodas Saurieši. Minētajā lokācijā automašīna arī tika atrasta kādā nomaļā ielā. Turklāt spēkratam nekādi bojājumi neesot nodarīti.

Jau vēstīts, ka BMW spēkrats tika nozagts pirmdien, 13. novembrī, plkst. 16.40. "Sadursme" informēja, ka minētais vīrietis autoplacī ieradies ar taksometru un pirms tam esot apzadzis veikalu "Baltic Data".

"Sadursme" arī pirms tam noskaidroja, ka zādzība notikusi testa brauciena laikā. Zaglis ar spēkratu aizbraucis brīdī, kad notikusi dokumentu kārtošana. Tiesa, kā norāda autoplača pārstāvis, nekur tālu spēkrats nevarētu būt aizdzīts, jo mašīnas atslēgas palikušas pie viņa, nevis zagļa. Pēc viņa teiktā - mašīnā degvielas pieticis vien 60 kilometriem.

Notikušo apstiprināja arī Valsts policija. Likumsargi noskaidroja iespējamā vainīgā vīrieša identitāti, ir sākts kriminālprocess un šobrīd turpinās aktīvs darbs. Arī veikalus, kuri, iespējams, konstatējuši zādzību, likumsargi aicina vērsties Valsts policijā ar iesniegumiem.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu