Hei, veči, vai jūs jau pametāt savas sievas un esat gatavi sākt romantisku kopdzīvi ar citiem vīriešiem?! Partnerattiecību institūta izmaiņas gan uz brītiņu ir aizturētas, bet ir vairāk nekā skaidrs, ka pēc diviem mēnešiem tās izsludinās oficiāli. Tas, protams, nozīmē “tradicionālo” ģimeņu sabrukšanu gruvešos, jo ir vienīgā lieta, kas līdz šim visus atturējusi no viendzimuma attiecību uzsākšanas.

Apģērbu veikalu sieviešu nodaļās jau sākušas izveidoties brangas rindas, jo latvju bāleliņi ar skubu steidz iepirkt sev kleitas, augstpapēžu kurpes un stringus. Bet sievietes pērk rūtainus flaneļa kreklus un iestājas automehāniķu kursos. Slūžas ir vaļā!

Jā, šis ir kārtējais gadījums, kad cilvēki sākuši masīvu cīņu pret kaut ko tādu, kas viņu pašu dzīves pilnīgi nekādi neietekmē. Līdzīgi cilvēki, kuriem negaršo nēģi, varētu cīnīties par to, lai Carnikavā aizliedz ikgadējos nēģu svētkus. Jo tur taču, iedomājieties, cilvēki ēd kaut ko, kas viņiem negaršo.

Opozīcijas partiju deputāti pamanījās savākt 34 Saeimas deputātu parakstus, lai likumu uz laiku apturētu, bet šis gājiens šoreiz bija ne tikai absolūti pašmērķīgs, bet arī nedaudz pretīgs. Proti – pēdējo reizi vistuvāk referendumam bijām, kad Šleseram pat ar Vislatvijas bezmaksas koncertu tūri, aģitācijas avīzēm katrā pastkastē un gadu ilgušu iedzīvotāju parakstu vākšanu elektroniski no nepieciešamajiem 155 tūkstošiem parakstiem tika savākti tikai 55 tūkstoši.

Šoreiz balsu vākšana referendumam notiks tikai vienu mēnesi un nobalsot varēs tikai klātienē, nevis elektroniski. Sekojoši – jābūt intelektuāli alternatīvi apdāvinātam, lai domātu, ka būs referendums. Tātad referendums kā tāds nemaz nav likuma apturēšanas iemesls. Tas ir vairāk ķeksītis, ar ko padižoties nākamo Saeimas vēlēšanu aģitācijas bukletā: “Mēs cīnījāmies pret!”

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X