Noskaties "Cilvēki uzskata, ka ir baigie meistari, un driftē!" Pārdaugavā avarē auto, šoferis aizbēg (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" video

Trešdienas, 29. novembra, rītā iedzīvotāji Pārdaugavas pusē ziņoja par grāvī pamestu "Volvo". Ceļu satiksmes negadījumā nav iesaistīts otrs transportlīdzeklis vai arī bojāta trešās puses manta, tāpēc faktiski šoferis nav rīkojies pretlikumīgi, pametot avārijas vietu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Līkums ir diezgan ass, un, ņemot vērā, ka ceļus klāj sniegs, saslīdēt ir ļoti viegli, jo īpaši, ja tiek pārsniegts atļautais braukšanas ātrums. Ar radaru neviens šoferim klāt nav stāvējis, tāpēc ātrums nav zināms, bet riepu stāvoklis gan ir labi redzams – protektors, visticamāk, ziemas apstākļiem ir nepietiekams.

Pretī līkumam dzīvo Uldis, kurš negadījumu nav pamanījis, taču par aso līkumu viņam ir ko teikt: "Te jau sen vajadzēja uzlikt gulošos policistus, arī policijai biežāk vajadzētu pārbaudīt ātrumu. Trako te cilvēki. Atļautais ātrums ir 20 km/h, bet te brauc ar 50 vai 70 km/h."

Uldis stāsta, ka šis skats viņu nepārsteidzot, taču satrauc gan, jo ciest var arī gājēji, tostarp bērni, kas dodas uz blakus esošo Rīgas Igauņu pamatskolu. "Cilvēki uzskata, ka ir baigie meistari, un driftē. Gadās, ka kāds ieslīd grāvī."

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu