Arī šonakt visā Latvijā turpinās snigt un ceļi būs grūti izbraucami, brīdina LVC

TVNET/LETA
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Schutterstock.com

VSIA „Latvijas Valsts ceļi” šovakar izplatījis brīdinājumu par situāciju uz auto ceļiem, īpaši uzsverot, ka nepārtrauktas snigšanas gadījumā brauktuves pilnībā var attīrīt no sniega 3 līdz 24 stundu laikā pēc snigšanas beigām. Uzņēmums aicina auto braucējus būt ļoti uzmanīgiem, jo ceļi būs sniegoti un vietām putenis apgrūtinās redzamību.

Sinoptiķi prognozē, ka snigšana gaidāma gan naktī, gan arī rīt dienā. Naktī vietām stipri snigs. Debesis būs pārsvarā apmākušās.

Nakts sākumā lielāka snigšanas varbūtība ir Kurzemes dienvidos, Zemgalē un Latgales dienvidos, bet uz rīta pusi snigšana ik pa laikam turpināsies valsts centrālajā daļā, Vidzemes augstienē un Vidzemes austrumos. Mazāk nokrišņu tuvākajās 24 stundās tiek prognozēti Kurzemes un Vidzemes ziemeļaustrumu daļā, jūras piekrastē, kā arī Latgales dienvidos.

Gaisa temperatūra naktī gaidāma no -1 grāda dažviet Kurzemē līdz -8, -9 grādiem vietām Latgalē un Ziemeļvidzemē. Dienā gaiss iesils līdz +1..-4 grādiem.

Foto: Ekrānuzņēmums no LVĢMC

Rīgā tuvākajā diennaktī snigs un pūtīs lēns dienvidu vējš. Gaisa temperatūra būs -4 grādi naktī un -1 grāds dienas vidū.

Nepalaid garām!
Uz augšu