Noskaties Kā Tomass Štolcermanis debitēja "Formula 4"

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: "Ātruma cilts"

Portāls TVNET kopā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā raidījuma "Ātruma cilts" jaunāko sēriju. Tajā pēc debijas "Formulā 4" viesojas jaunā Latvijas autosporta cerība Tomass Štolcermanis kopā ar krusttēvu, pieredzējušo autosportistu Haraldu Šlēgelmilhu.

Tomass Štolcermanis, autosportists trešajā paaudzē un viens no labākajiem kartinga braucējiem pasaulē, vienmēr ir gaidīts viesis "Ātruma cilts" studijā. Šoreiz Pauls Timrots Tomasu un Haraldu izjautā par iespaidiem pēc debijas F4 Dienvidaustrumāzijas posmā Malaizijā.

Kā izrādās, aicinājums piedalīties sacensībās nācis negaidīti, un Tomass, neskatoties uz zobārstniecības manipulācijas rezultātā sapampušu vaigu, bijis gatavs startam. Liels atbalsts bijis krusttēvs Haralds, kura pieredze pie "Formulas 2" stūres pirms 15 gadiem nākusi par labu un palīdzējusi sagatavoties, lai sasniegtu vērā ņemamu rezultātu.

Haralds atzīst, ka sajūtas trases malā bijušas trakas, bet gēniem un Tomasa talantam bijusi liela loma, sasniedzot trešo vietu lietainā trasē. Krusttēvs ir drošs, ka jaunā sportista potenciāls ir ievērojams un viņam ir visas izredzes pārsniegt pārējo ģimenes locekļu panākumus.

Ko Tomass apguvis F4 un Ferrari akadēmijā un kurp vedīs viņa autosporta karjera, noskaidrosim jaunajā raidījuma sērijā.

Šajā "Ātruma cilts" sezonā Pauls Timrots un raidījuma komanda meklē piedzīvojumus, tehnoloģiju inovācijas, leģendāras personības un interesantus sarunu biedrus. "Ātruma cilts" katru ceturtdienu skatāma arī LMT Viedtelevīzijā un internetā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu