Ļaudis šokā par māti, kas savu meitu audzina pakļauties vīram un nealkt karjeras

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/ jasminedinis

Sieviete, kas sevi nodēvējusi par "tradicionālas ģimenes sievu", Jasmīna Dinisa, nesen tika pamatīgi kritizēta par video, kurā skaidro, kā audzina savu meitu.

Austrālijā dzīvojošā Jasmīna nestrādā un vietnē "TikTok" atklāja, ka izglītības un karjeras vietā māca "tradicionālas vērtības un dzimumu lomu sadalījumu" arī savai meitai.

"Es mācu savai meitai, ka ir pilnīgi pieņemami būt atkarīgai no vīrieša, ka būt par mājsaimnieci ir karjera numur viens, uz ko viņai jātiecas, un ka kalpošana savam vīram un bērnu dzemdēšana viņai sagādās lielāko prieku," pie video vēstīja Jasmīna.

"Pasaulē, kas pilna ar sievietēm, kuras māca saviem bērniem, ka viņu vienīgais mērķis ir iestāties augstskolā, iegūt labu darbu un pelnīt naudu, es mācu savai mazajai meitiņai dzīvot lēnu dzīvi, būt kā Bībeles sievietēm, kas vēlas vīru un skaistu ģimeni, par kuru viņa var rūpēties katru dienu," tā sieviete.

Videoklips ir skatīts vairāk nekā 1,4 miljonus reižu, gūstot lielākoties negatīvus komentārus par šādu audzināšanas stilu.

"Novēlu šai mazajai meitenītei neatkarību, stingru domāšanu, pašpaļāvību un kritisko domāšanu," rakstīja kāds komentētājs. Citi aicināja sievieti aizdomāties, kas notiks, ja vīrs nolems atstāt viņu un bērnu – kā viņa bez izglītības vai darba pieredzes spēs parūpēties par ģimeni tad?

Jasmīna savu meitu nelaiž izglītības iestādēs un ir daudzu sazvērestības teoriju piekritēja, piemēram, ka kontracepcijas tabletes esot toksiskas un ka "zobu pasta ir inde". Tāpat viņa atklāja, ka "pakļaujas" savam vīram, kā arī tīra māju un gatavo ēst, kamēr vīrs atpūšas.

@jasminedinis2 In a world full of women teaching their children that their only goal is to go to university, get a good job and make money, I’m teaching my little girl to live a slow life, to be a biblical women that wants a husband & a beautiful family that she can serve daily. That joy comes from God & family, not from a career 🕊️🤍 #homesteading #tradwife #motherhood #foryoupage #stayathomemom #conservative ♬ original sound - Jasmine Dinis
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu