VIDEO Rinda vairāku kilometru garumā. Kravas šoferiem uz Latvijas–Baltkrievijas robežas jāgaida divas nedēļas (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Pie robežkontroles punkta "Pāternieki", kas šoruden kļuva par vienīgo vietu, kur var šķērsot Latvijas–Baltkrievijas robežu, raidījums "Bez tabu" konstatēja iespaidīgu kravas automašīnu rindu 13 kilometru garumā.

Decembra sākumā, kad pierobežā viesojās "Bez tabu", kravas transportlīdzekļi gaidīja 13 kilometru garā rindā. Šoferi ļoti izmisīgi gaida iebraukšanu Baltkrievijā. Garajā rindā nīkstošie ļoti asi reaģē, ja mana rindas apbraukšanas pazīmes, novēroja raidījums.

"Nofilmējiet, bļ*! Kā viņš te brauc! Nofilmējiet to! Kas te notiek?! Paskatieties, kazahs! Viņš apbrauc rindu! Policiju izsaukšu!" šādi reaģēja šoferis, kurš centās apturēt citu kravas auto vadītāju, bloķējot ceļu.

Šoferi stāstīja, ka drūzmēšanās daudzu kilometru garumā pirms "Pāternieku" robežkontroles ir jau sen. Daudzi uzrunātie sacīja, ka ēd līdzi paņemtos pusfabrikātus. Kāds stāstīja, ka turpat gatavo maltītes no līdzi paņemtajiem produktiem, bet daudziem, kuri rindā gaida jau teju divas nedēļas, produkti jau esot izbeigušies, tāpēc nākas virināt maciņus, iegādājoties gatavas maltītes un produktus no autoveikaliem, kuros cenas gan esot "uzskrūvētas".

Raidījums novēroja, ka nekārtīgākie šoferi piemēslojuši ceļmalu ar atkritumiem, lai gan visas rindas garumā pie stabiņiem ceļmalā piesieti neskaitāmi atkritumu maisi. Tāpat ik pēc vairākiem simtiem metru ir lieli atkritumu konteineri. Maisus un konteinerus atbildīgie tukšo naski, atzina šoferi. Problemātiskāk gan ir nokārtot dabiskās vajadzības tualetēs, jo pārvietojamo tualešu nav daudz, tāpēc šoferi "lietas" nokārto arī kupenās.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu