Mijakoji ciems Japānas nomalē. Pamatskolas skolotāja Jumi Tanaka pēc garākām brīvdienām atgriezusies skolotāju miteklī, lai turpinātu strādāt. Otrdiena, 28. februāris paiet kā ierasta darba diena, un piecos vakarā viņa nolemj aši apmeklēt labierīcības un darbu beigt. Tomēr tualetē viņu sagaida kaut kas neparasts – atejas notekcaurules dzīlēs rēgojas melna vīriešu kurpe.

Drīz tika noskaidrots, ka caurulē mirušais ir 26 gadus vecais Naojuki Kanno, kurš vietējā ciemā bija labi pazīstams, cienīts un mīlēts. Vieta un poza, kādā viņš tika atrasts, bija tiešām ārkārtīgi neparasta, jo caurule, kurā viņš sakņupis gulēja, bija vien 47 centimetru diametrā, savukārt atvērums, pa kuru viņš nokļuva tvertnē, bija vien 36 centimetrus plats. Apstākļi, kādos šis vīrietis tika atrasts, pamatīgi mulsināja izmeklētājus, tāpēc tika sākta izmeklēšana un izvirzītas teorijas.

Drīz vien lielākā daļa nosprieda, ka negadījuma cēlonis ir visai drūms, proti, Naojuki notekcaurules tvertnē ielīdis, lai slepus novērotu sievietes, kuras tualeti lieto. Bet vai viss tiešām ir tik nepārprotami?

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X