Par nākamo, 2024. gadu, aizbildniecību uzņemsies Ķīnā ļoti godāta būtne - Zaļais Meža jeb Koka pūķis. Tāpēc īpaši svarīgi apzināties, kā pielabināties nākamo 366 dienu valdniekam. Noskaidrosim, kā sagaidīt, ko likt galdā un kādu apģērbu izvēlēties Jaungada naktij!

Lai gan Zaļā pūķa gada sagaidīšanu mēs, eiropieši, svinēsim jau naktī no 31. decembra uz 1. janvāri, šis gads pēc ķīniešu horoskopa patiesībā sāksies tikai 2024. gada 10. februārī, bet beigsies 2025. gada 28. janvārī.

Tomēr tas neaizliedz tuvējā Jaungada naktī ievērot šādas tādas norādes. Galu galā tas ir interesanti un kāpēc neizmēģināt, jo, kas zina, varbūt tiešām Pūķi tas uzrunās un šis izrādīsies tavs veiksmīgākais gads!

Visur citur, tikai ne mājās!

Pūķis ir imperatora varas un tieksmes pēc greznības simbols. Tas ne acu galā necieš garlaicību un rutīnu - tāpēc

iesakāmākais variants jaunā gada sagaidīšanai ir publiska vieta, liela kompānija un skaļa jautrība!

Pūķis mīl avantūras un riskus, tāpēc, ja Jaungada pasākumā vai ballītē tevi mudina piedalīties kādā spēlē, piemēram, publiski dziedāt vai rādīt kādu triku, - ļaujies tam. Jo vairāk aktivitāšu, jo labāk. Pūķis ir kaislīgs uz varoņdarbiem. Tiem, kuri sēdēs klusi maliņā un visu novēros, Pūķa laime var paskriet garām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X