19 gadu vecā amerikāniete Tara Kaliko pazuda bez vēsts Belenā, Ņūmeksikā 1988. gada 20. septembrī. Gadu vēlāk Floridā tika atrasta fotogrāfija, kurā redzama sasieta sieviete. Vai tā bija viņa?

1988. gada 20. septembra rītā 19 gadus vecā Tara Kaliko atstāja savas mājas Ņūmeksikā, ASV, lai dotos ikdienas izbraucienā ar velosipēdu. Maršruts gar Ņūmeksikas štata 47. šoseju viņai nebija svešs, jo tur viņa brauca ik dienu. Viņas māte Petija šo maršrutu arī pazina ļoti labi, jo ar meitu bieži tur bija vizinājusies arī pati. Tiesa, pēdējā laikā Petija izbraucienus mēdza izlaist, jo nesens incidents, kad kāds agresīvs autovadītājs viņu teju notrieca, viņu bija pamatīgi satraucis. Tara turpretī atteicās pārtraukt tradīciju un tikai iesmējās, kad māte lūdza viņai vismaz līdzi nēsāt kādu pašaizsardzības līdzekli.

Kā vēstīts vietnē “All That Is Interesting”, pēdējā reizē Tara pat jokojoties mātei pateica, lai dodas viņu meklēt, ja viņa nebūs atgriezusies līdz pusdienlaikam. Pusvienos viņai bija tenisa spēle ar savu puisi, tāpēc viņa ļoti cerēja braucienu līdz tam laikam pabeigt. Tomēr pienāca pusdienlaiks, bet Tara neparādījās. Diemžēl viņa vairs nekad netika redzēta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X