Latvijas Radio Ziņu dienesta galvenā redaktore būs Zane Eniņa

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Par Latvijas Radio Ziņu dienesta galveno redaktori sākot ar 2. janvāri kļuvusi līdzšinējā Latvijas Radio Ziņu dienesta korespondente Zane Eniņa, informēja Latvijas Radio.

Kandidāte izraudzīta atklāta konkursa ceļā.

Eniņa norāda, ka par savu svarīgāko uzdevumu uzskata ziņu raidījumu kvalitātes celšanu. "Darīsim visu, lai ziņu raidījumi būtu vēl interesantāki, dinamiskāki un klausītājiem saprotamāki," norāda jaunizraudzītā galvenā redaktore.

Eniņa žurnālistikā strādā jau vairāk nekā 30 gadus - bijusi gan reportiere un žurnāliste dažādos plašsaziņas līdzekļos Latvijā, gan žurnālu redaktore un tulkotāja. Kopš 2023.gada janvāra viņa strādā par Latvijas Radio Ziņu dienesta korespondenti.

Jaunizraudzītā galvenā redaktore Liepājas Universitātē ieguvusi bakalaura grādu kultūras vadības studijās, kā arī humanitāro zinātņu maģistra grādu rakstniecības studijās. Eniņa brīvi pārvalda latviešu, franču, krievu un angļu valodu.

Jau ziņots, ka iepriekšējais Latvijas Radio Ziņu dienesta galvenais redaktors Kārlis Dagilis no oktobra pievienojies kultūras ministres Agneses Loginas (P) komandai kā ārštata padomnieks mediju jautājumos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu