Misters Nežēlīgais ir iesauka izvarotājam un slepkavam, kurš terorizēja Austrālijas pilsētas Melburnas mierīgo piepilsētas rajonu ģimenes. Tā kā viņš par saviem upuriem izvēlējās bērnus, uzbrukumos valkāja melnu masku un nav identificēts joprojām, ir vietā viņu saukt par reālās dzīves bubuli. Lūk, šermuļus uzdzenošs stāsts par Melburnas bērnu biedu un tā pastrādātajiem noziegumiem.

1987. gada 22. augusta agrā rītā maskots vīrietis, kurš joprojām pazīstams tikai kā Mr. Nežēlīgais (Mr. Cruel), ielauzās ģimenes mājā klusā Melburnas piepilsētas rajonā. Abus vecākus viņš piespieda nogulties uz vēdera, sasēja viņu rokas un kājas un ieslēdza viņus skapī. Pēc tam viņš pie gultas piesēja septiņus gadus veco dēlu un izvaroja 11 gadus veco meitu. Tad viņš pārgrieza telefona vadus un, nolaupījis dažas vinila plates un zilu mēteli, aizbēga.

Tas bija sākums noslēpumainā un nežēlīgā bērnu izvarotāja sadistiskajiem noziegumiem, kas beidzās ar četrām nolaupītām meitenēm. Tā kā neviens no upuriem viņu nespēja identificēt, līdz pat šai dienai nav zināms, kas viņš ir.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X