Mīļi! Kā princese Šarlote "dala" savu popularitāti ar māsīcu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/AFP/AP/EPA/Reuters/Scanpix

Laikā, kad britu karaliskā ģimene Ziemassvētkos apmeklēja dievkalpojumu Sandringemas Norfolkā, tika fiksēts kāds brīnišķīgs mirklis. TikTok video redzams, kā mazā princese Šarlote "dala" savu slavu ar māsīcu Miu Tindalu.

Mia, Zāras un Maika Tindalu deviņus gadus vecā meita, šogad pēc dievkalpojuma pie tautas devās kopā ar Velsas prinča un princeses trīs atvasēm - princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu. 

TikTok ievietotajā videoklipā bija redzami desmitiem fanu, kuri cenšas bērniem iedot ziedus, Ziemassvētku apsveikumus un dāvaniņas. Emocionāls ir brīdis, kad kāda sieviete sauc Šarloti, lai pasniegtu viņai ziedus. Arī Mia vērš māsīcas uzmanību uz to, bet Šarlote atbild, lai ziedus saņem viņa. Var redzēt, kā Miai iedegas acis un viņa steigšus dodas pēc ziediem. 

@wikagechlo Cute little moment of Prince George Princess Charlotte Prince Louis and Mia together at Christmas yesterday❤️ || #princegeorge #princegeorgeofwales #princesscharlotte #princesscharlotteofwales #princelouis #princelouisofwales #miatindall #christmas #tindall #wales #bestfriend #cute #royal #uk #thebritishroyalfamily #royalfamily #thewaleskids #wikagechlo #secret_agent_of_walesfamily #fyp #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fypシ #fyp #fypシ゚viral #fypシ #fyp #fyp #fyp #fypシ゚viral #fyp #fypシ゚viral #fyp #reconciliation #xzyabc #fyp #christmas #fyp #fyp #foyoupage #fypシ ♬ original sound - sᴇᴄʀᴇᴛ_ᴀɢᴇɴᴛ_ᴏғ_ᴡᴀʟᴇsғᴀᴍɪʟʏ
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu