JKP valde izvēlējusies vēl dažus Eiropas Parlamenta vēlēšanu saraksta līderus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
"Jaunās konservatīvās partijas" saraksta līderi Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām - bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits, dzejniece Liāna Langa un partijas priekšsēdētājs Gatis Eglītis piedalās preses konferencē, kurā iepazīstina ar partijas līderiem EP vēlēšanām.
"Jaunās konservatīvās partijas" saraksta līderi Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām - bijušais satiksmes ministrs Tālis Linkaits, dzejniece Liāna Langa un partijas priekšsēdētājs Gatis Eglītis piedalās preses konferencē, kurā iepazīstina ar partijas līderiem EP vēlēšanām. Foto: Ieva Leiniša/LETA

JKP valde ir apstiprinājusi pirmos sešus saraksta līderus Eiropas Parlamenta vēlēšanām. Tālim Linkaitam, Liānai Langai un Gatim Eglītim sarakstā pievienosies “Latvijas lepnuma” balvas ieguvēja, dziedātāja un “Onkoalianses” aktīviste Evita Zālīte-Grosa. Sarakstā kandidēs arī Ķekavas novada vicemērs un jurists ar ilggadēju darba pieredzi Eiropas Parlamentā Briselē Andris Vītols, kā arī viens no vadošajiem bijušā Rēzeknes pilsētas mēra Aleksandra Bartaševica pretstāvētājiem, Rēzeknes novada domes deputāts un populārās grupas “Bez PVN” aizsācējs Guntis Rasims. Sarakstā kandidēs arī TV šovu un sociālo tīklu zvaigzne Margarita Kolosova no Latgales.

Paziņojumā par saraksta līderiem JKP atkārtoti uzsver, ka iestājas par “paaudžu maiņu” Latvijas pārstāvībā Eiropas Parlamentā. “Deputāts uz mūžu” nav labākajās Latvijas interesēs: deputāti no Latvijas, kas Eiropas Parlamentā bijuši turpat 20 gadus, pieļāvuši milzīga birokrātijas aparāta izveidošanos Latvijā (regulas, direktīvas), “zaļā kursa” nejēdzības ar negatīvu ietekmi uz mūsu ekonomiku, kā arī obligātās trešo valstu imigrantu kvotas Latvijai.

Roberta Zīles plašās enerģētikas zināšanas, pēc JKP domām, nav pasargājušas Latviju no ilggadējas atkarības no Krievijas gāzes un augstākajām elektrības cenām uzņēmumiem Ziemeļvalstu reģionā. Nav arī izcīnīts ilgtermiņa finansējums RailBaltica būvei Latvijas teritorijā, kas apdraud Latvijas budžetu un valsts parādu. Sandra Kalniete savukārt neesot pienācīgi cīnījusies par latviešu valodas pozīcijām Latvijas sabiedriskajā telpā un komunisma tiesas izveidi Eiropas mērogā.”

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu