Zelenskis publicē vēstījumu Baltijai (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis svētdienas vakarā publicējis videovēstījumu nesen apmeklētajām Baltijas valstīm, kurā pateicas par "būšanu brīvības pusē".

Zelenskis trešdien un ceturtdien apmeklēja visas trīs Baltijas valstis. Vizītei Rīgā visas dienas garumā sekoja arī portāls TVNET.

Nedēļas noslēgumā Zelenskis publicēja divas minūtes garu video, kurā redzamas viņa tikšanās un draudzīgās attiecības ar Baltijas valstu politiskajiem līderiem.

Zelenskis video norāda, ka Baltijas valstis pēc Krievijas 2022.gada 24.februāra iebrukuma Ukrainā kļuvušas par vienām no aktīvākajām brīvības aizstāvēm, kuras neliec galvu tirānijas priekšā.

Zelenskis arī pateicās par siltumu un solidaritāti, ko Baltija izrādījusi Ukrainai kara laikā. Fonā tikmēr tiek rādīti kadri no Ukrainas atbalsta demonstrācijām, kā arī Rīgas klusajā centrā esošās Ukrainas neatkarības ielas norāde – tā tika pārdēvēts posms, kurā atrodas Krievijas vēstniecība.

"Paldies jums visiem, ka esat ar mums. Paldies jums par katru atbalsta paketi mūsu varoņiem un visiem ukraiņiem. Paldies par jūsu apņēmību izdarīt spiedienu uz Krieviju," uzskaita Zelenskis.

"Paldies, ka esat brīvības pusē," saka Zelenskis. Video noslēdzas ar "paldies" visu trīs Baltijas valstu valodās.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu